Feestdagen arrangementen

Feestdagen arrangementen

Feestdagen Arrangementen Kerstman

Er is geen betere plek om de feestdagen door te brengen dan bij Guldenberg Hotel & Brasserie. Alles is aanwezig om u onvergetelijke feestdagen te bezorgen: Maak een wandeling door het naastgelegen Nationaal Park ‘de Loonse en Drunense duinen’ en laat u verrassen door de feestdagen arrangementen in de brasserie en hotel.

Website_Balk

Feestdagen Arrangementen

Pré Kerstdiner

Geen tijd met Kerst maar wilt u wel met vrienden, familie of collega’s in kerststijl dineren? Bij Guldenberg Hotel & Brasserie kunt u in december samen alvast het kerstgevoel te ervaren terwijl u geniet van onze uitgebreide menukaart.

Heeft u speciale wensen of komt u met een grote groep? Laat het ons dan weten via het contactformulier of telefonisch met 0411-642424

 

Feestdagen Arrangement Brasserie Kerst

Kerstdiner Kerstavond en 1e Kerstdag 2017

Ook tijdens de Kerstdagen bent u bij Guldenberg Hotel & Brasserie van harte welkom! In onze sfeervolle brasserie kunt u genieten van een 4-gangen diner plus amuse en koffie de-luxe. Naast de gemoedelijke en gastvrije omgeving scheelt het u ook de voorbereiding op het diner. U schuift gezellig aan en u hoeft alleen te genieten. Proef de verschillende voortreffelijke gerechten en we sluiten af met een heerlijk dessert. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een passend wijnarrangement bij te bestellen. Voor € 27,50 krijgt u bij elke gang een heerlijke wijn, uitgekozen door onze deskundige medewerkers. Aanvang diner is tussen 17:30 en 18:00 uur.

Prijs: € 47,50, inclusief: – 4 gangen diner – amuse – koffie de-luxe

Let op: dit diner kan alleen gereserveerd worden t/m 21 december 2017 via het contactformulier of telefonisch met 0411-642424

 

Bubbelborrelarrangement (o.b.v. 2 uur)

Heeft u al gedacht aan het organiseren van een leuke borrel ter gelegenheid van de aankomende feestdagen of om het nieuwe jaar in te luiden? Wij denken graag met u mee. Vanaf slechts € 17,50 p.p. kunt u bij ons genieten van een verzorgde borrel met bubbels. Dit arrangement bestaat uit: 1 glas bubbels, onbeperkt bier, fris, wijn per glas, warm bittergarnituur (4 hapjes p.p.) en zoutjes/nootjes.

Reserveren kan via het contactformulier of telefonisch met 0411-642424

 

Zakelijk feestdagen arrangement

De feestdagenperiode is een mooi moment om gezamenlijk met uw collega’s of relaties het jaar af te sluiten. Trakteer uw gasten op een heerlijk avondje met een bubbelborrelarrangement en aansluitend een 4-gangen diner met amuse en koffie de-luxe. Ook heeft u de mogelijkheid om het uitdelen van de kerstpakketten extra sfeervol te organiseren door de cadeau’s bijvoorbeeld onder de kerstboom te leggen.

Dit arrangement kan ook uitgebreid worden met een vergaderarrangement waarbij u kunt terugkijken op het afgelopen jaar en de plannen van het aankomende jaar bespreken. Ook heeft u de mogelijkheid om dit arrangement te combineren met een hotelovernachting zodat u en uw collega’s en/of relaties de hele avond hebben om gezamenlijk te genieten. Vraag naar de mogelijkheden.

Let op: deze arrangementen kunnen uitsluitend op aanvraag gereserveerd worden via het contactformulier of telefonisch met 0411-642424

Guldenberg Hotel & Brasserie

Overzicht van onze arrangementen:

Lunchen >

Borrelen >

High tea & high wine >

Duintochten >

Wandelen >

Fietsen >

Feestdagen >

Golfen >

Van Gogh specials >

Buffetten en barbecues >

Arrangementen op maat

Ook dat kan! Vele fiets- en wandelclubs, maar ook oldtimer verenigingen, families en vriendengroepen gingen u voor. Om tegemoet te komen aan al uw persoonlijke wensen bieden wij arrangementen op maat aan.

Een dagje wandelen of fietsen in Nationaal park de Loonse en Drunense duinen, een rondvaart op de Binnendieze in ‘s-Hertogenbosch, een bezoek aan Nationaal monument Kamp Vught of een dagje naar de Efteling zijn enkele voorbeelden van leuke activiteiten die u rondom ons hotel kan zien en beleven.

Wilt u graag een persoonlijke gesprek? Neem dan contact op met afdeling reserveringen. Zij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden die Guldenberg Hotel & Brasserie te bieden heeft.

Guldenberg Hotel & Brasserie

Bij alle meerdaagse arrangementen geldt: inclusief gratis gebruik sauna en fitness. Prijzen zijn o.b.v. een tweepersoonskamer en exclusief lokale belasting. Verlengingsnacht of extra diners zijn bij te reserveren.

Voor de kleintjes onder ons hebben wij speciale prijzen:
Kinderen van 0 tot en met 3 jaar gratis logies en ontbijt (mits in eigen bedvoorziening, op de kamer van 2 volbetalende gasten)
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar 30% korting op logies en ontbijt (mits als derde persoon op de kamer van 2 volbetalende gasten)

 

Delen via: