Nieuws

Fietsen in “De Loonse en Drunense Duinen”

Wanneer u besloten heeft om eens een heerlijk weekend bij ons in Helvoirt door te brengen, wilt u natuurlijk niet de hele dag alleen maar op uw kamer zitten. Er zijn in de directe omgeving legio dingen te doen, dus Helvoirt biedt voor elk wat wils. Vooral echte natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen door de vele prachtige wandel- en fietsroutes die er hier te vinden zijn. Het hotel ligt direct aan Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, dus volop prachtig natuurschoon ligt aan uw voeten.

Welke fietsroutes zijn een echte aanrader?

Het is onmogelijk om hier alle fietsroutes die er zijn in de omgeving van Helvoirt te benoemen. Maar de volgende 2 zijn zeker de moeite waard om te fietsen:
De eerste “de Vughtroute“, met een totale lengte van 35,5km. We raden ook de 41,6 km lange Om de Loonse en Drunense Duinen aan. Stuk voor stuk voeren deze routes u langs de mooiste plekjes die Brabant u te bieden heeft.

Lekker ontspannen na het fietsen?

Wanneer u moe maar voldaan weer terug komt in ons mooie hotel, nadat u heerlijk gefietst heeft, kunnen wij ons voorstellen dat u graag even rustig wilt bijkomen. Zoekt u dan de saunaruimte op om heerlijk te relaxen, of gaat u lekker in de serre zitten, of in onze mooie leeshoek en geniet van de rust.

Brabant gastvrijheid en gezelligheid

Wij staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw verblijf bij ons er eentje zal worden dat u niet snel weer zult vergeten. Dat doen we door u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zorgen ervoor dat u alleen maar hoeft te genieten.

Wilt u lekker een lang weekend ontspannen? Neem dan contact met ons op.

Leave a comment

Delen via: