Over ons

In de natuur, natuurlijk!

Guldenberg Hotel & Brasserie is gelegen te midden van een prachtig stuk natuur, direct grenzend aan Nationaal park “de Loonse en Drunense Duinen”. Zakelijke, recreatieve, en particuliere gasten voelen zich thuis bij Guldenberg. De natuurlijke omgeving biedt u de juiste inspiratie voor uw brainstorm sessie, de rust voor uw vergadering en de ruimte voor uw teambuilding activiteiten. De gasten van uw feest worden overdonderd door de pracht en stilte van de locatie. De recreatieve gast kan naar hartenlust wandelen en fietsen direct vanaf het hotel of genieten op het zonovergoten terras met uitzicht op de natuur. Met een beetje geluk ziet u een hert, konijn of een boomleeuwerik, want bij Guldenberg bent u in de natuur, natuurlijk!

Natuurlijk, zorgen wij voor!

Naast de gunstige en prachtige ligging is het de flexibiliteit en gastvrijheid die Guldenberg dé perfecte locatie maken voor uw bijeenkomst. Dagelijks krijgen wij vragen van onze gasten die beginnen met: wilt u…., mag ik….., is het mogelijk…. Wij proberen deze vragen altijd te beantwoorden met: “Natuurlijk, zorgen wij voor!” Ook uw wensen met betrekking tot uw verblijf bekijken wij graag flexibel. Organiseert u een jubileum feest, workshop, trainingskamp met uw sportclub of gaat u wandelen of fietsen? Guldenberg gaat graag met u aan tafel om uw wensen te bespreken en maakt voor u, geheel verblijvend, een offerte op maat.

Ons logo

De ringen in het logo kunt u zien als een gestileerde weergave van boomringen die het jarenlange culturele erfgoed van Guldenberg met haar natuur symboliseren. U ziet ringen in verschillende kleuren, dit weerspiegelt de zeer diverse gelegenheden waarvoor u bij Guldenberg terecht kunt. De transparante verbindingen van de ringen geven de trefpunten van mensen en meningen weer.

Bij Guldenberg wordt met persoonlijke aandacht voor u, uw groep en uw doelstellingen elke bijeenkomst, natuurlijk, goed geregeld!

Delen via: