Arrangementen

Wilt u er even tussenuit om te genieten van rust, natuur en cultuur?

Guldenberg Hotel & Brasserie biedt u bijzondere arrangementen speciaal voor een heerlijk weekendje of midweek weg. Hieronder een overzicht van onze ontspannende en recreatieve arrangementen:

Duinarrangement (3 dagen/ 2 nachten) voor maar € 117,50 per persoon!
Het arrangement bestaat uit: 2 x overnachting op een tweepersoonskamer, 2 x uitgebreid ontbijtbuffet, 1 x koffie/thee bij ontvangst en 1 x een drie gangen a la carte diner (op de dag van aankomst)

Wandelarrangement (3 dagen/ 2 nachten) voor maar € 121,50 per persoon!
Het arrangement bestaat uit: 2 x overnachting op een tweepersoonskamer, 2 x uitgebreid ontbijtbuffet, 1 x wandel knooppunten kaart Loonse en Drunense Duinen, 1 x koffie/thee bij ontvangst en 1 x een drie gangen a la carte diner (op de dag van aankomst)

Uitwaaiarrangement (3 dagen/ 2 nachten) voor maar € 126,50 per persoon!
Het arrangement bestaat uit: 2 x overnachting op een tweepersoonskamer, 2x uitgebreid ontbijtbuffet, 1x dag fietshuur, 1 x koffie/thee bij ontvangst en 1 x een drie gangen a la carte diner (op de dag van aankomst)

Culinair ARTistique arrangement (3 dagen/ 2 nachten) voor maar € 139,50 per persoon!
Het arrangement bestaat uit: 2x overnachting op een tweepersoonskamer, 2x uitgebreid ontbijtbuffet, 1x koffie/thee bij ontvangst, 1x drie gangen ARTistiquemenu (op de dag van aankomst) en 1x een drie gangen a la carte diner (op dag 2). Klik hier voor het ARTistique Menu.

Van Gogh Boerderij belevenis* (3 dagen / 2 nachten) voor maar € 106,50 per persoon!
Het arrangement bestaat uit: 2x overnachting op een tweepersoonskamer, 2x uitgebreid ontbijtbuffet, 1x drie gangen kunstschilder menu (op de dag van aankomst ), 1x lunchpakket om mee re nemen en 1x rondleiding en workshop schilderen op de authentieke Brabantse boerderij ’t Klein Laar. Meer informatie over de Van Gogh Boerderijbelevenis vindt u hier.

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 8 personen, het arrangement is boekbaar op basis van beschikbaarheid vanaf de 3de week van april tot eind oktober. De excursie met workshop vindt plaats tussen 10:00 uur en 14:00 uur of tussen 12:00 uur en 16:00 uur op de door u gekozen dag, op basis van beschikbaarheid.

Golfarrangement Guldenberg* voor gasten met een GVB lidmaatschap/ Handicap 54 (3 dagen/ 2 nachten) voor maar € 140,50 per persoon!
Het arrangement bestaat uit: 2x overnachting op een tweepersoonskamer, 2x uitgebreid ontbijtbuffet, 1x drie gangen a la carte diner (op de dag van aankomst) en 1 greenfee + vrij gebruik van de oefenfaciliteiten zoals putten en bunkers bij Golfclub Vught

Golfclub Vught is laagdrempelig, gezellig en met 410 leden een relatief kleine golfclub met een mooie 9 holes par 3 baan, met terras en paviljoen, aan de bosrand van sportpark Bergershuizen in Vught. Op slechts 9 KM afstand van ons hotel.

* deze prijs is geldig van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag en zondag geldt er een toeslag van € 5,00 per persoon.

Basis tassen (halve set) met golfclubs beperkt beschikbaar voor greenfee spelers. € 15,00 voor 9 of 18 holes.

Wilt u op de fiets naar golfclub Vught? Dat kan! U huurt bij Guldenberg Hotel & Brasserie een fiets voor € 9,- per fiets per dag. U kunt dit aangeven bij uw reservering

Een dagje wandelen of fietsen in Nationaal park de Loonse en Drunense duinen, een rondvaart door de binnendiezen, een bezoek aan Nationaal monument kamp Vught of een dagje naar de Efteling zijn enkele voorbeelden van leuke activiteiten die u rondom ons hotel kan zien en beleven.


Bij Alle arrangementen geldt: inclusief gratis gebruik sauna, fitness en draadloos internet. Prijzen zijn o.b.v. een tweepersoonskamer en exclusief lokale belasting. Verlengingsnacht of extra diners zijn bij te reserveren.

Voor de kleintjes onder ons hebben wij speciale prijzen:
Kinderen van 0 tot en met 3 jaar gratis logies en ontbijt (mits in eigen bed voorziening , op de kamer van 2 vol betalende gasten)
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar 30% korting op logies en ontbijt (mits als derde persoon op de kamer van 2 vol betalende gasten)

Culinaire mogelijkheden

Ontbijt – € 13,75
Broodjeslunch – € 12,50
Lunchbuffet – € 19,75
Guldenbreak – € 9,00
Dagmenu – € 22,00
Driegangendiner – € 33,50
Koude en warme buffetten – vanaf € 20,00
Barbecues – vanaf € 25,00

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief lokale belasting.


Er even tussenuit met een groep?

Ook dat kan! Vele fiets- en wandelclubs, maar ook oldtimer verenigingen, families en vriendengroepen gingen u voor. Om tegemoet te komen aan al uw persoonlijke wensen bieden wij arrangementen op maat aan. Wilt u graag een persoonlijke gesprek? Neem dan contact op met afdeling reserveringen. Zij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden die Guldenberg Hotel & Brasserie te bieden heeft.

Delen via: