Arrangementen

Wilt u er even tussenuit om te genieten van rust, natuur en cultuur?

Guldenberg Hotel & Brasserie biedt u bijzondere arrangementen speciaal voor een heerlijk weekendje of midweek weg. Hieronder een overzicht van onze ontspannende en recreatieve arrangementen:

Duinarrangement (3 dagen/ 2 nachten) voor maar € 117,50 per persoon!
Het arrangement bestaat uit: 2 x overnachting op een tweepersoonskamer, 2 x uitgebreid ontbijtbuffet, 1 x koffie/thee bij ontvangst en 1 x een drie gangen a la carte diner (op de dag van aankomst)

Wandelarrangement (3 dagen/ 2 nachten) voor maar € 121,50 per persoon!
Het arrangement bestaat uit: 2 x overnachting op een tweepersoonskamer, 2 x uitgebreid ontbijtbuffet, 1 x wandel knooppunten kaart Loonse en Drunense Duinen, 1 x koffie/thee bij ontvangst en 1 x een drie gangen a la carte diner (op de dag van aankomst)

Uitwaaiarrangement (3 dagen/ 2 nachten) voor maar € 126,50 per persoon!
Het arrangement bestaat uit: 2 x overnachting op een tweepersoonskamer, 2x uitgebreid ontbijtbuffet, 1x dag fietshuur, 1 x koffie/thee bij ontvangst en 1 x een drie gangen a la carte diner (op de dag van aankomst)

Culinair ARTistique arrangement (3 dagen/ 2 nachten) voor maar € 139,50 per persoon!
Het arrangement bestaat uit: 2x overnachting op een tweepersoonskamer, 2x uitgebreid ontbijtbuffet, 1x koffie/thee bij ontvangst, 1x drie gangen ARTistiquemenu (op de dag van aankomst) en 1x een drie gangen a la carte diner (op dag 2). Klik hier voor het ARTistique Menu.

Culinaire mogelijkheden

Ontbijt – € 13,75
Broodjeslunch – € 12,50
Lunchbuffet – € 19,75
Guldenbreak – € 9,00
Dagmenu – € 22,00
Driegangendiner – € 33,50
Koude en warme buffetten – vanaf € 20,00
Barbecues – vanaf € 25,00

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief lokale belasting.

 

Guldenberg Hotel & Brasserie

Overzicht van onze arrangementen:

Lunchen >

Borrelen >

High tea & high wine >

Duintochten >

Wandelen >

Fietsen >

Feestdagen >

Golfen >

Van Gogh specials >

Buffetten en barbecues >

Arrangementen op maat

Ook dat kan! Vele fiets- en wandelclubs, maar ook oldtimer verenigingen, families en vriendengroepen gingen u voor. Om tegemoet te komen aan al uw persoonlijke wensen bieden wij arrangementen op maat aan.

Een dagje wandelen of fietsen in Nationaal park de Loonse en Drunense duinen, een rondvaart op de Binnendieze in ‘s-Hertogenbosch, een bezoek aan Nationaal monument Kamp Vught of een dagje naar de Efteling zijn enkele voorbeelden van leuke activiteiten die u rondom ons hotel kan zien en beleven.

Wilt u graag een persoonlijke gesprek? Neem dan contact op met afdeling reserveringen. Zij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden die Guldenberg Hotel & Brasserie te bieden heeft.

Guldenberg Hotel & Brasserie

Bij alle meerdaagse arrangementen geldt: inclusief gratis gebruik sauna en fitness. Prijzen zijn o.b.v. een tweepersoonskamer en exclusief lokale belasting. Verlengingsnacht of extra diners zijn bij te reserveren.

Voor de kleintjes onder ons hebben wij speciale prijzen:
Kinderen van 0 tot en met 3 jaar gratis logies en ontbijt (mits in eigen bedvoorziening, op de kamer van 2 volbetalende gasten)
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar 30% korting op logies en ontbijt (mits als derde persoon op de kamer van 2 volbetalende gasten)

Delen via: