Golfarrangementen en -clinics

Golfarrangementen

Golfarrangementen en -clinics Guldenberg Hotel & Brasserie

Nabij Guldenberg Hotel & Brasserie ligt Golfclub Vught. Deze relatief kleine golfclub is laagdrempelig en gezellig en heeft 410 leden. De club heeft de beschikking over mooie 9 holes par 3 baan, met terras en paviljoen, aan de bosrand van sportpark Bergershuizen in Vught. 

Golfarrangement Guldenberg – € 140,50 p.p.*

3-daags arrangement (o.b.v. 2 personen)

GolfarrangementenDit arrangement is voor gasten met een GVB lidmaatschap/ Handicap 54. Het arrangement bestaat uit: 2x overnachting op een tweepersoonskamer, 2x uitgebreid ontbijtbuffet, 1x drie gangen a la carte diner (op de dag van aankomst) en 1 greenfee + vrij gebruik van de oefenfaciliteiten zoals putten en bunkers bij Golfclub Vught.

* deze prijs is geldig van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag en zondag geldt er een toeslag van € 5,- per persoon.

Basis tassen (halve set) met golfclubs beperkt beschikbaar voor greenfee spelers. € 15,- voor 9 of 18 holes.

Golfclinics Guldenberg – v.a. € 30,- p.p.

GolfarrangementenMaak kennis met golf door middel van een golfclinic geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of personeelsuitje, een teambuildingactiviteit, een vergaderbreak of gezellig met vrienden of familie.
Wilt u op een leuke en informele wijze met de golfsport in aanraking komen, dan bent u bij Guldenberg Hotel & Brasserie in samenwerking met Golfclub Vught aan het juiste adres. Voor uw gezelschap (bestaande uit minimaal 10 personen en maximaal 30 personen) kunnen wij desgewenst in overleg een doeltreffend programma op maat voor u maken.
Na ontvangst met een kop koffie met lekkernij wordt een clinic verzorgd door de golfprofessional(s) van Golfschool Golfclub Vught. Wij zorgen ervoor dat uw gezelschap op een actieve en enthousiaste manier kennis maakt met de golfsport. Na een korte demonstratie van de golfsport en het materiaal worden de eerste basisbeginselen aangeleerd op de drivingrange en oefenfaciliteiten. Kiest u voor een clinicduur van 3 of 4 uur, dan wordt de dag afgesloten met het spelen van een aantal holes op de baan.
Mocht u tijdens de clinic van 3 of 4 uur gebruik willen maken van een lunch of een hapje achteraf, dan verzoeken wij u dit vooraf aan te melden. Vanzelfsprekend wordt aan alle deelnemers golfmateriaal ter beschikking gesteld.

2 uur durende clinic – 30,- p.p.

  • Ontvangst met koffie of thee en een lekkernij
  • Kennismaking: putten, chippen en swing

3 uur durende clinic – 40,- p.p.

  • Ontvangst met koffie of thee en een lekkernij
  • Kennismaking: putten, chippen en swing
  • Pauze
  • Golfbaan: het spelen van een hole

4 uur durende clinic – 50,- p.p.

  • Ontvangst met koffie of thee en een lekkernij
  • Kennismaking: putten, chippen en swing
  • Pauze
  • Golfbaan: het spelen van een hole
Tijdens de clinic wordt u geadviseerd makkelijk zittende, correcte kleding te dragen. Als u niet in bezit bent van golfschoeisel, dan vragen wij u sportief schoeisel te dragen dat de baan niet zal beschadigen.

Deze golfarrangementen en -clinics kunnen gereserveerd worden via het contactformulier of telefonisch met 0411-642424.

Fietsen

Wilt u op de fiets naar golfclub Vught? Dat kan! U huurt bij Guldenberg Hotel & Brasserie een fiets voor € 9,- per fiets per dag. U kunt dit aangeven bij uw reservering. De afstand vanuit het hotel naar Golfclub Vught bedraagt 9 kilometer.

Guldenberg Hotel & Brasserie

Overzicht van onze arrangementen:

Lunchen >

Borrelen >

High tea & high wine >

Duintochten >

Wandelen >

Fietsen >

Feestdagen >

Golfen >

Van Gogh specials >

Buffetten en barbecues >

Arrangementen op maat

Ook dat kan! Vele fiets- en wandelclubs, maar ook oldtimer verenigingen, families en vriendengroepen gingen u voor. Om tegemoet te komen aan al uw persoonlijke wensen bieden wij arrangementen op maat aan.

Een dagje wandelen of fietsen in Nationaal park de Loonse en Drunense duinen, een rondvaart op de Binnendieze in ‘s-Hertogenbosch, een bezoek aan Nationaal monument Kamp Vught of een dagje naar de Efteling zijn enkele voorbeelden van leuke activiteiten die u rondom ons hotel kan zien en beleven.

Wilt u graag een persoonlijke gesprek? Neem dan contact op met afdeling reserveringen. Zij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden die Guldenberg Hotel & Brasserie te bieden heeft.

Guldenberg Hotel & Brasserie

Bij alle meerdaagse arrangementen geldt: inclusief gratis gebruik sauna en fitness. Prijzen zijn o.b.v. een tweepersoonskamer en exclusief lokale belasting. Verlengingsnacht of extra diners zijn bij te reserveren.

Voor de kleintjes onder ons hebben wij speciale prijzen:
Kinderen van 0 tot en met 3 jaar gratis logies en ontbijt (mits in eigen bedvoorziening, op de kamer van 2 volbetalende gasten)
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar 30% korting op logies en ontbijt (mits als derde persoon op de kamer van 2 volbetalende gasten)

Delen via: