Uitvaarten

Uitvaarten

Uitvaarten bij Guldenberg Hotel & Brasserie

Geen mens is hetzelfde. Juist bij het nemen van afscheid is het belangrijk om in gepaste stijl en ambiance bijeen te komen. Bij een uitvaart komen veel emoties kijken en alles staat in het teken van een waardig afscheid. Wij zijn ons daar erg van bewust. Daarom luisteren wij naar uw wensen en zullen wij elke bijeenkomst persoonlijk en waardig benaderen.
U kunt rekenen op gastvrijheid, betrokkenheid en deskundigheid van al onze medewerkers. Uw wensen, flexibiliteit en service bieden staan bij ons centraal. Omdat iedereen uniek is hebben we verschillende arrangementen voor u samengesteld, maar we kunnen samen met u en de uitvaartverzorger in goed overleg komen tot een programma, de gewenste zaalindeling en eventuele aankleding van de locatie.
Guldenberg Hotel & Brasserie beschikt over diverse zalen geschikt voor kleinere en grotere groepen. Indien gewenst zorgen wij voor beeld- en geluidsapparatuur of andere ondersteunende faciliteiten. Vanzelfsprekend hebben we bij Guldenberg de ruimte om bij uitvaarten de familie apart van de gasten te ontvangen.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen graag de tijd om uw persoonlijke wensen te bespreken en waar nodig de gewenste extra service te bieden.

Arrangementen

We hebben zowel condoleance als samenzijn arrangementen. U kunt op de linkjes hieronder klikken voor meer informatie:

Condoleance arrangementen

Samenzijn arrangementen

Uitvaarten

 

Delen via: