Eten & drinken

Twee van de belangrijkste ingrediënten voor een lekker weekendje weg, een goed feest of evenement zijn natuurlijk lekker eten & drinken. Daarom biedt Guldenberg Hotel & Brasserie zeer uitgebreide mogelijkheden op dit gebied.

Eten & drinken – Lunch

In Guldenberg Hotel & Brasserie bent u van harte welkom om à la carte te lunchen. Kleine en grote groepen kunnen ook gebruik maken van een vooraf gereserveerd broodjesbuffet, uitgebreid lunchbuffet of bijvoorbeeld een Brabantse koffietafel.

Eten & Drinken – Diner

Elke avond tussen 17:30 uur en 20:00 uur kunt u bij ons aanschuiven voor een à la carte diner. Voor groepen vanaf 8 personen serveren wij een dagschotel, dagmenu of driegangendiner. In overleg en indien vooraf gereserveerd is een a la carte diner voor meer dan 8 personen ook mogelijk.

Vanaf 35 personen verzorgen wij ook graag een buffet of barbecue voor u. Er liggen een aantal mooie samenstellingen voor u klaar.

Ook is het mogelijk een barbecue of buffet voor u naar wens aan te passen. Bent u met minder dan 35 personen? Neemt u toch even contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden samen kunnen bespreken. Wenst u een walking dinner, diner dansant of heeft u een nog specifiekere wens? De afdeling reserveringen gaat graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. In samenwerking met onze chefkok, wordt daarna een offerte en menu op maat voor u samengesteld.

Ook voor uw jubileumfeest, verjaardag of andere gelegenheid hebben wij voor u een passend voorstel. Van gesorteerd gebak of bitterballen tot luxe koude en warme hapjes gepresenteerd in stijl. Daarnaast bieden wij ook diverse luncharrangementen en borrelarrangementen aan.

Wilt u uw gasten ontvangen met een glaasje prosecco of champagne? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Kortom, tal van mogelijkheden om te eten & drinken.

Heeft u interesse of wilt u een persoonlijk gesprek? Neemt u gerust contact met ons op.

Eten-Drinken

Delen via: