Eten & drinken

Twee van de belangrijkste ingrediënten voor een lekker weekendje weg, een goed feest of evenement zijn wel lekker eten en drinken. Daarom biedt Guldenberg zeer uitgebreide mogelijkheden op dit gebied.

Lunch

In Guldenberg Hotel & Brasserie bent u van harte welkom om a la carte te lunchen. Kleine en grote groepen kunnen ook gebruik maken van een vooraf gereserveerd broodjesbuffet, uitgebreid lunchbuffet of bijvoorbeeld een Brabantse koffietafel.

Diner

Elke avond tussen 17:30 uur en 20:00 uur kunt u bij ons aanschuiven voor een a la carte diner. Voor groepen vanaf 8 personen serveren wij een dagschotel, dagmenu of driegangendiner. In overleg en indien vooraf gereserveerd is een a la carte diner voor meer dan 8 personen ook mogelijk.

Vanaf 35 personen verzorgen wij ook graag een buffet of barbecue voor u. Er liggen een aantal mooie samenstellingen voor u klaar.

 Ook is het mogelijk een barbecue of buffet voor u naar wens aan te passen. Bent u met minder dan 35 personen? Neemt u toch even contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden samen kunnen bespreken. Wenst u een walking dinner, diner dansant of heeft u een nog specifiekere wens? De afdeling reserveringen gaat graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. In samenwerking met onze chefkok, wordt daarna een offerte en menu op maat voor u samengesteld.

Ook voor uw jubileumfeest, verjaardag of andere gelegenheid hebben wij voor u een passend voorstel. Van gesorteerd gebak of bitterballen tot luxe koude en warme hapjes gepresenteerd in stijl.

Wilt u uw gasten ontvangen met een glaasje prosecco of champagne? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Heeft u interesse of wilt u een persoonlijk gesprek? Neemt u gerust contact met ons op.

Delen via: