Feesten & jubilea

Organiseert u een jubileumfeest, verjaardag of familie reünie? Guldenberg biedt legio mogelijkheden voor een unieke invulling van al uw gelegenheden.

Afhankelijk van uw programma kunt u uw gelegenheid vieren in de buitenlucht, het restaurant met aansluitend de tuin, in de sfeervolle zaal de Boswilg met uitloop naar de patio of in de serre met aansluitend het terras. Samen met u bekijken wij graag wat het beste bij uw gelegenheid past.

Kent u een muzikant die u graag wilt laten spelen of zingen tijdens uw verblijf of organiseert u een djembé sessie? Ook dat is in overleg mogelijk.

Bij een goed feest is eten en drinken van groot belang. Wij hebben voor u al een aantal mooie voorstellen klaarliggen voor bijvoorbeeld een walking dinner, barbecue of diner dansant. Heeft u echter andere ideeën? Deel deze met ons, zodat onze chefkok een menu of hapjesarrangement naar uw wensen kan samenstellen.

Kortom, wij bespreken graag al uw wensen voor uw feest of evenement met u, zodat wij voor u een vrijblijvende offerte op maat kunnen samenstellen.

Neemt u contact op met afdeling reserveringen voor een persoonlijk gesprek of meer informatie.

Delen via: