Fietsen en wandelen

Op pad vanuit Guldenberg Hotel

Nationaalpark ‘de Loonse en Drunense Duinen’ ligt letterlijk bij ons om de hoek. Omdat wij aan het fiets- en wandelpadennetwerk liggen is Guldenberg Hotel & Brasserie is dan ook perfect om te fietsen en te wandelen. Ook voor uw dagelijkse hardloopronde is Guldenberg Hotel een perfect vertrekpunt.

Bij Guldenberg is een aflsuitbare fietsenstalling aanwezig, waar u uw fiets kunt stallen gedurende uw verblijf. Daarnaast zijn er meerdere oplaadpunten voor uw elektrische fiets.

Fiets verhuur

Geen zin of mogelijkheid om uw eigen fiets mee te nemen? Degelijke heren- en damestoerfietsen huurt u gewoon bij Guldenberg. De prijs is € 9,- per fiets per dag. Ook verhuren wij elektrische fietsen (sparta lon) voor de prijs van € 20,- per dag.

toerfietsen

Mountainbike verhuur

Tevens kunt u bij ons mountainbikes huren. Geschikt voor zowel ervaren als onervaren mountainbikers die een mooie route willen verkennen. De prijs is € 20,- per fiets per dag. Dit is inclusief helm en duinvergunning. Meer informatie over de routes klik hier.

Na uw fietstocht nog lekker nagenieten op ons terras in de zon? Dat kan natuurlijk! Mocht u graag willen opfrissen en douchen dan is dat tevens mogelijk voor € 5,00 per keer inclusief handdoek gebruik.

mountainbike

Bij de receptie van Guldenberg kunt u terecht voor diverse wandel- en fietsknooppunten kaarten.

Wenst u meerdere mountainbikes of fietsen te huren? Reserveert u deze dan vooraf via afdeling reserveringen.

Voor onze fietsverhuur hebben wij een samenwerking met De Rustende Jager.

Een mooie wandelroute vanaf het hotel vindt u hier.

Bekijk en maak via onderstaande links mooie fietsroutes vanaf ons hotel:

route.nl - Helvoirse en Vughtseheide

Delen via: