Genieten en ontspanning

Genieten

Omringd door bossen grenzend aan  Nationaal Park “de Loonse en Drunense Duinen” ligt Guldenberg Hotel & Brasserie. Deze unieke locatie maakt het mogelijk om de hele dag door te genieten van rust en natuur. Direct vanuit het hotel kan men naar hartenlust wandelen en fietsen. Na een lange boswandeling is het heerlijk ontspannen in de sauna of met een drankje bij de openhaard of op het terras. Wilt u liever winkelen of cultuur & geschiedenis ontdekken? Ook dat kan, in het karakteristieke nabijgelegen ’s-Hertogenbosch. Guldenberg is dé locatie voor uw dagje of weekendje weg. Alleen, met zijn tweetjes of met een grote groep.

U bent en voelt zich hier altijd welkom! De medewerkers van Guldenberg staan niet voor niets bekend om hun gastvrijheid!

Daarnaast biedt Guldenberg legio mogelijkheden voor het vieren van bijvoorbeeld uw verjaardag of jubileumfeest, een walking dinner, barbecue of diner dansant. Afdeling reserveringen maakt voor u graag een offerte op maat.

Benieuwd naar onze recreatieve arrangementen en de leukste omgevingstips van Guldenberg? Kijkt u dan snel verder.

Ontspanning

Guldenberg biedt u de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen. Kom tot rust in de sauna of laat de spanning van een dag werken van u afglijden op de loopband in de fitnessruimte. Van beiden maakt u tijdens uw verblijf gratis gebruik. Bij de sauna is een kleedruimte, rustruimte en douche aanwezig. Het dragen van badkleding is toegestaan, maar is niet verplicht.

Genieten kunt u ook van een hapje of drankje in onze sfeervolle brasserie. Organiseer een spelavond met uw vrienden of collega’s in de spelonk of kijk rustig het nieuws in de tv kamer. Voor zonsondergang nog een gezellig potje jeu de boules of een wandeling over ons buitenterrein. Ontspanningsmogelijkheden genoeg!

Ontspannen

Wandelen en fietsen

Op pad vanuit Guldenberg Hotel & Brasserie

Nationaal park ‘de Loonse en Drunense Duinen’ ligt letterlijk bij ons om de hoek. Omdat wij aan het fiets- en wandelpadennetwerk liggen is Guldenberg Hotel & Brasserie is dan ook perfect om te fietsen en te wandelen. Ook voor uw dagelijkse hardloopronde is Guldenberg een perfect vertrekpunt.

Bij Guldenberg is een afsluitbare fietsenstalling aanwezig, waar u uw fiets kunt stallen gedurende uw verblijf. Daarnaast zijn er meerdere oplaadpunten voor uw elektrische fiets.

 

Fiets verhuur

Geen zin of mogelijkheid om uw eigen fiets mee te nemen? Degelijke heren- en damestoerfietsen huurt u gewoon bij Guldenberg. De prijs is € 9,- per fiets per dag. Ook verhuren wij elektrische fietsen (Sparta ION) voor de prijs van € 20,- per dag.

toerfietsen

Mountainbike verhuur

Tevens kunt u bij ons mountainbikes huren. Geschikt voor zowel ervaren als onervaren mountainbikers die een mooie route willen verkennen. De prijs is € 20,- per fiets per dag. Dit is inclusief helm en duinvergunning. Meer informatie over de routes klik hier.

Na uw fietstocht nog lekker nagenieten op ons terras in de zon? Dat kan natuurlijk! Mocht u graag willen opfrissen en douchen dan is dat tevens mogelijk voor € 5,00 per keer inclusief gebruik handdoek.

mountainbike

Bij de receptie van Guldenberg kunt u terecht voor kaarten van diverse wandel- en fietsknooppunten.

Wenst u meerdere mountainbikes of fietsen te huren? Reserveert u deze dan vooraf via afdeling reserveringen.

Voor onze fietsverhuur hebben wij een samenwerking met De Rustende Jager.

Een mooie wandelroute vanaf het hotel vindt u hier.

Bekijk en maak via de onderstaande link mooie fietsroutes vanuit ons hotel:

route.nl - Helvoirse en Vughtseheide

Delen via: