Van Gogh Arrangementen

Van Gogh Helvoirt - Boerderijbelevenis

Van Gogh Arrangementen

Wie geïnteresseerd is in het leven en werk van Vincent van Gogh, kan niet om Helvoirt heen. In Helvoirt zijn diverse sporen van Vincent van Gogh te vinden waarover hij schilderde en schreef. De oude hervormde Kerk waar zijn vader dominee was, de statenbijbel, de graven van zijn oom en tante, het huis van zijn tantes aan de N65 en het voormalige woonhuis van het gezin Van Gogh. Beleef ook het Helvoirt van Vincent met de onderstaande Van Gogh Arrangementen.

 

Vincent van Gogh Arrangementen Helvoirt Fietsen

Vincent van Gogh in Vogelvlucht

1-daags arrangement (vanaf 2 personen)

Bij dit 1-daags arrangement maakt u in een vogelvlucht kennis met de geschiedenis van Vincent van Gogh in Helvoirt. Inbegrepen zijn een lunch met drankje bij het 3-sterren-superior Guldenberg Hotel & Brasserie in Helvoirt, een dag fietshuur en een Van Gogh-borrel.

 • Aankomst dagelijks m.u.v. de zondagen.
 • Start bij Guldenberg Hotel & Brasserie met lunch
  (1x lunchgerecht naar keuze + 1 consumptie (koffie/thee + bier/fris of wijn))
 • Na lunch fietsen + Van Gogh Route ophalen bij de receptie
 • Op eigen gelegenheid per fiets naar het centrum van Helvoirt
 • Van Gogh-borrel in Helvoirt
 • Retour naar Guldenberg Hotel & Brasserie en fiets inleveren

Prijs arrangement: € 29,50 p.p. Dit arrangement is op aanvraag. Reserveren kan via het contactformulier of telefonisch met 0411-642424.

 

Vincent van Gogh Culinair

2-daags arrangement (vanaf 2 personen)

Bij dit 2-daags arrangement maakt u in een weekend kennis met de geschiedenis van Vincent van Gogh in Helvoirt. Inbegrepen zijn een overnachting bij het 3-sterren-superior Guldenberg Hotel & Brasserie in Helvoirt, een Artistique diner, eenmaal ontbijt, een dag fietshuur, een Van Gogh-borrel en een entreekaart voor het Noordbrabants Museum in ‘s-Hertogenbosch.

 • Aankomst vrijdag: Guldenberg Hotel & Brasserie met ARTistique diner in Guldenberg
 • Aansluitend overnachting en ontbijt
 • Na ontbijt fietsen + Van Gogh Route ophalen bij de receptie
 • Op eigen gelegenheid per fiets naar het centrum van Helvoirt
 • Van Gogh-borrel in Helvoirt
 • Retour naar Guldenberg Hotel & Brasserie en fiets inleveren
 • Uitcheck + ophalen entree Noordbrabants Museum bij de receptie van Guldenberg

Prijs arrangement: € 94,50 p.p. Dit arrangement is op aanvraag. Reserveren kan via het contactformulier of telefonisch met 0411-642424.

 

Vincent van Gogh Exclusive

3-daags arrangement (vanaf 2 personen)

Bij dit 3-daags arrangement maakt u uitgebreid kennis met de geschiedenis van Vincent van Gogh in Helvoirt. Inbegrepen zijn twee overnachtingen bij het 3-sterren-superior Guldenberg Hotel & Brasserie in Helvoirt, een welkomstdiner, tweemaal ontbijt, een ARTistique menu, een dag fietshuur, een Van Gogh-borrel en een combinatieticket van de tentoonstelling én de film ‘Loving Vincent’ in het Noordbrabants Museum in ‘s-Hertogenbosch.

 • Aankomst vrijdag: Guldenberg Hotel & Brasserie met dagmenu in Guldenberg
 • Na ontbijt fietsen + Van Gogh Route ophalen bij de receptie
 • Op eigen gelegenheid per fiets naar het centrum van Helvoirt
 • Van Gogh-borrel in Helvoirt
 • Retour naar Guldenberg Hotel & Brasserie en fiets inleveren
 • ARTistique diner in Guldenberg
 • Uitcheck + ophalen combiticket Noordbrabants Museum bij de receptie van Guldenberg

Prijs arrangement: € 161,50 p.p. Dit arrangement is op aanvraag en uitsluitend te boeken voor de periode t/m 28 januari 2018. Reserveren kan via het contactformulier of telefonisch met 0411-642424.

 

Vincent van Gogh Creative (boerderijbelevenis)

3-daags groepsarrangement (inclusief creatieve workshop)

Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh met dit unieke en authentieke arrangement. Laat uw creativiteit de vrije loop tijdens een ware boerderijbelevenis, waarbij u een creatieve workshop krijgt door de enthousiaste kunstenares Monique van Gemert-Smulders. Na ontvangst op de boerderij krijgt u de rondleiding ‘het verleden en heden van Vincent van Gogh’. Vervolgens gaat u aan de slag om met alle opgedane inspiratie uw eigen Van Gogh schilderen! Op de dag van aankomst wordt u verwelkomd met een inspirerend driegangen kunstschilder menu. ’s Avonds slaapt u in Guldenberg Hotel & Brasserie te midden van de Brabantse natuur, die door de schilder zo geliefd was.

 • Aankomst dagelijks (in overleg): Guldenberg Hotel & Brasserie met inspirerend ARTistique menu
 • Na ontbijt gaat u op de dag naar keuze op pad naar boerderij ’t Klein Laar
 • U krijgt een lunchpakket mee om tijdens de excursie te nuttigen
 • Ontvangst met een lekkere kop koffie of thee en een lekkernij
 • Rondleiding ‘het verleden en heden van Vincent van Gogh
 • Creatieve workshop
 • Op de andere dag kunt u nogmaals genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet
 • Uitcheck op de derde dag bij de receptie van Guldenberg

Wilt u op de fiets naar ’t Klein Laar? Dat kan! U huurt bij Guldenberg Hotel & Brasserie een fiets voor € 9,- per fiets per dag. U kunt dit aangeven bij uw reservering.

Prijs arrangement: € 106,50 p.p. op basis van minimaal 8 personen. Dit arrangement is op aanvraag en uitsluitend te boeken voor de periode vanaf de derde week van april t/m eind oktober. De excursie met workshop vindt plaats tussen 10:00 uur en 14:00 uur of tussen 12:00 uur en 16:00 uur op de door u gekozen dag, op basis van beschikbaarheid. Reserveren kan via het contactformulier of telefonisch met 0411-642424.

Helvoirt - huis vader Vincent Van goghVincent van Gogh Wandeltocht

1-daags arrangement (vanaf 10 personen)

Maak een wandeling door Helvoirt onder begeleiding van een gids. Je wordt meegenomen in het verhaal van de familie Van Gogh en ondertussen kun je genieten van dit mooie dorp. Een aanrader voor families, vrienden en bedrijven.

Prijs arrangement: € 7,50 p.p. (inclusief koffie of thee na afloop). Dit arrangement is op aanvraag. Reserveren kan via het contactformulier of telefonisch met 0411-642424.

Van Gogh Helvoirt Wandelroute

Meer weten over Van Gogh Helvoirt?

Er is een speciale website www.vangoghhelvoirt.nl met meer achtergrondinformatie over Vincent van Gogh in Helvoirt. Hier kunt u o.a. lezen over de geschiedenis van Vincent, welke activiteiten er plaatsvinden in Helvoirt en een overzicht van de Van Gogh Arrangementen.

Guldenberg Hotel & Brasserie

Overzicht van onze arrangementen:

Lunchen >

Borrelen >

High tea & high wine >

Duintochten >

Wandelen >

Fietsen >

Feestdagen >

Golfen >

Van Gogh specials >

Buffetten en barbecues >

Arrangementen op maat

Ook dat kan! Vele fiets- en wandelclubs, maar ook oldtimer verenigingen, families en vriendengroepen gingen u voor. Om tegemoet te komen aan al uw persoonlijke wensen bieden wij arrangementen op maat aan.

Een dagje wandelen of fietsen in Nationaal park de Loonse en Drunense duinen, een rondvaart op de Binnendieze in ‘s-Hertogenbosch, een bezoek aan Nationaal monument Kamp Vught of een dagje naar de Efteling zijn enkele voorbeelden van leuke activiteiten die u rondom ons hotel kan zien en beleven.

Wilt u graag een persoonlijke gesprek? Neem dan contact op met afdeling reserveringen. Zij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden die Guldenberg Hotel & Brasserie te bieden heeft.

Guldenberg Hotel & Brasserie

Bij alle meerdaagse arrangementen geldt: inclusief gratis gebruik sauna en fitness. Prijzen zijn o.b.v. een tweepersoonskamer en exclusief lokale belasting. Verlengingsnacht of extra diners zijn bij te reserveren.

Voor de kleintjes onder ons hebben wij speciale prijzen:
Kinderen van 0 tot en met 3 jaar gratis logies en ontbijt (mits in eigen bedvoorziening, op de kamer van 2 volbetalende gasten)
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar 30% korting op logies en ontbijt (mits als derde persoon op de kamer van 2 volbetalende gasten)

Delen via: