Zorg – Over Vivent Het Andere Wonen

Hotel met zorg

Over Vivent Het Andere Wonen

Binnen Hotel met Zorg neemt Vivent Het Andere Wonen de zorgvraag op zich. Wanneer de toekomstige gast contact op heeft genomen met Guldenberg, bepaalt Het Andere Wonen samen met de gast welke zorg zij op dat moment nodig hebben.
Website_Balk
ViventVivent Het Andere Wonen is een franchiseconcept voor kleinschalig wonen voor ouderen met dementie. Bij Het Andere Wonen gaan ze terug naar de basis, waar zorg ooit begon; aandacht. Zorg gaat volgens hen namelijk niet om bezuinigingen en kostenbesparingen, maar om de mens.
Het Andere Wonen zet in op kleinschalige woonprojecten. Een project bestaat uit 16-20 volwaardige appartementen en een of twee gemeenschappelijke ruimte voor activiteiten en ontmoetingen. Elk project wordt gerund door een ondernemerspaar, dat ook in de vestiging woont. Dit ondernemerspaar is verantwoordelijk over de dagelijkse zorg van de bewoners. Doordat zij in het project wonen staan zij erg dichtbij de bewoners dat een persoonlijke, intieme sfeer bevorderd. Bewoners kunnen zonder of met partner (wat binnen de huidige verpleeghuiszorg niet mogelijk is) binnen het woonproject gebruik maken van diverse diensten, activiteiten en services die men naar eigen behoefte en onder eigen regie af kan nemen. De bewoners behouden hiermee de regie.
Voor de website van Vivent Het Andere Wonen klik hier.

Ga naar:

zorgarrangementen

Delen via: