Zorg – Zorgarrangementen

Zorgarrangementen

Zorgarrangementen

Het concept Hotel met Zorgarrangementen kan op verschillende manieren worden ingezet. Buiten de mogelijkheid om met een functiebeperking ‘gewoon’ op vakantie of weekend weg te gaan, biedt het ook oplossingen voor verschillende andere problemen.
Website_Balk

Het komt voor dat mensen in een bepaalde situatie terecht komen waardoor men niet direct naar huis kan, of niet meer in huis kan verblijven. Bijvoorbeeld omdat de mantelzorgers, familie en/of vrienden niet de zorg kunnen bieden die wordt verwacht. Hotel met Zorgarrangementen biedt hiervoor de oplossing.

(Langdurige) revalidatie
Zo is het mogelijk om na een operatie in het ziekenhuis te herstellen in Guldenberg & Brasserie. Samen met Vivent Het Andere Wonen wordt de zorgvraag voor langere periode ingevuld. Ook is het hierbij mogelijk om oefeningen te doen in de fitnessruimte die zich direct onder de omgebouwde vleugel bevindt.

Verhuizing
Ook kan Hotel met Zorgarrangementen de oplossing bieden voor de overbruggingsperiode bij een verhuizing van de eigen woning naar een aangepaste woning of verpleeghuis. Het is mogelijk dat de nieuwe woning nog niet klaar is en de huurperiode van het vorige huis  al is verstreken. Tijdens deze periode kan Hotel met Zorgarrangementen ervoor zorgen dat deze zorg bij u en uw mantelzorger of partner kan worden weggenomen.

Tarieven arrangementen
  • Logies met ontbijt      € 127,50
    Extra mantelzorger*  €  50,00
  • Halfpension                 € 160,25
    Extra mantelzorger*  €  85,00
  • Volpension                  € 180,00
    Extra mantelzorger*  € 104,75
De genoemde tarieven zijn per persoon per nacht. Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
*Prijzen gelden indien de mantelzorger op dezelfde kamer verblijft. Wanneer er behoefte is aan een aparte kamer kunt u de prijzen opvragen bij Guldenberg.

Ga naar:

zorgarrangementen

Delen via: