Eten & drinken

Naast onze standaard arrangementen biedt Guldenberg Hotel & Brasserie legio andere mogelijkheden op het gebied van eten en drinken.

Zo kunt u bijvoorbeeld uw arrangement uitbreiden met diverse zoete en hartige tussendoortjes. Of breidt u bijvoorbeeld uw broodjesbuffet uit met een kop soep of een broodje kroket.

Vanaf 35 personen verzorgen wij graag een buffet of barbecue voor u. Er liggen een aantal mooie samenstellingen voor u klaar. In overleg is het mogelijk een barbecue of buffet voor u naar wens aan te passen. Bent u met minder dan 35 personen? Neemt u toch even contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden samen kunnen bespreken.

Wenst u een walking dinner, diner dansant of heeft u een nog specifiekere wens? Afdeling reserveringen gaat graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. In samenwerking met onze chefkok wordt daarna een offerte en menu op maat voor u samengesteld. Ook voor uw zakelijke borrel hebben wij voor u een passend voorstel, van bittergarnituur tot luxe koude en warme hapjes gepresenteerd in stijl.

Wilt u uw gasten ontvangen met een glaasje prosecco of champagne? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Heeft u interesse of wilt u een persoonlijk gesprek? Neemt u gerust contact op met afdeling reserveringen.

Delen via: