Teambuilding & groepsuitjes

In- en outdoor activiteiten

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw teambuilding, vergaderbreak of personeelsuitje? Guldenberg beschikt over 21 hectare eigen terrein waarop u uiteenlopende activiteiten kunt organiseren. Is het buiten koud of regent het? Dan biedt een van onze conferentiezalen u een goed alternatief voor verschillende activiteiten. Met het Nationaal Park ‘de Loonse en Drunense Duinen’ om de hoek start u vanaf het hotel direct een uitdagende mountainbike tocht of GPS tocht met spelelementen.

Samenwerking met MOP golfclub Vught

Golfclinic Guldenberg. Maak kennis met golf door middel van een golfclinic geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of personeelsuitje, een teambuildingsactiviteit, een vergaderbreak of gezellig met vrienden of familie. Bekijk de flyer met de verschillende arrangementen die wij te bieden hebben.

Ook te reserveren bij Guldenberg is het: Golf arrangement Guldenberg zie tabblad recreatie –> arrangementen.

Fitt-Outdoor

Het bedrijf Fitt-Outdoor organiseert diverse in- en outdoor activiteiten die zeer geschikt zijn om uit te voeren op onze locatie. Fitt-Outdoor is een outdoor bedrijf gelegen in Haaren, dezelfde gemeente als waar Guldenberg gevestigd is. Om u alvast een impressie te geven van de verschillende activiteiten die zei bij ons op locatie kunnen verzorgen kijkt u hier naar de specials bij Guldenberg en de vergaderbreaks bij Guldenberg. Voor meer activiteiten kunt u contact opnemen met onze afdeling reserveringen.

Natuurlijk kunt u, in overleg met ons, ook samenwerken met andere bedrijven op onze locatie. Daarnaast kent de afdeling reserveringen nog diverse andere adresjes om een unieke activiteit op onze locatie of in de Loonse en Drunense Duinen te organiseren. Bent u benieuwd? Neemt u dan contact met ons op.

Delen via: