Pizza bospaddestoelen.JPG
Menu ribs overview.JPG
Portie sate ayam.JPG
Vedett Witbier.JPG

Maak het jezelf gemakkelijk met Kerst: laat chef-kok Danny voor je koken!

De feestmaand is begonnen! Hoe vier jij je Kerst? Ga je uren ploeteren in de keuken of laat je het harde werken aan een professional over? Chef-kok Danny Luursen maakt het voor jou heel eenvoudig om tijdens de feestdagen zijn culinaire hoogstandjes in huis te halen. Dankzij de traiteurservice van Hotel De Guldenberg gooi jij dit jaar gegarandeerd hoge ogen tijdens het kerstdiner.

Een feestmaal

 

Danny Luurssen vertelt hoe hij op het idee van de traiteurservice is gekomen: “Kerst is een feest van warmte en gezelligheid. Velen kijken uit naar gezellig samenzijn met goed eten en drinken. Helaas gaat Kerst vaak ook gepaard met stress vanwege alle voorbereidingen voor het kerstdiner. Menu’s kiezen, bijpassende recepten zoeken, boodschappen doen, op tijd de juiste voorbereidingen treffen. Niet iedereen is een ster in de keuken of houdt ervan om met Kerst een hele dag in de keuken te staan. Voor al die mensen komen we met een traiteurservice. En natuurlijk ook voor de liefhebbers van een echt feestmaal, want dat is wat we bieden”, aldus de chef-kok van Brasserie Het Verlangen en Danny’s East, beide gevestigd in Hotel De Guldenberg.

 

Divers aanbod

 

Danny Luurssen heeft verschillende kerstmenu’s samengesteld. Het aanbod is een afspiegeling van wat hij met zijn keukenbrigade dagelijks aanbiedt in zijn Brasserie Het Verlangen en Danny’s East (beide gevestigd in Hotel De Guldenberg). “Het kerstdiner bestaat uit drie prachtige gangen met gerechten van de Big Green Egg en de keuze uit vis, vlees of vegetarisch. We bieden ook compleet verzorgde gourmetschotels. En natuurlijk mag Danny’s rijsttafel niet ontbreken. Dit is echt smullen, zeker voor liefhebbers van de Indonesische keuken.” 

Golden tickets

 

Wie geluk heeft, smult niet alleen met Kerst van Danny’s lekkernijen, maar kan de gedreven chef-kok ook nog thuis verwachten. “Zodra het weer kan, ga ik namelijk bij twee prijswinnaars een onvergetelijk driegangendiner bereiden. De Guldenberg geeft twee golden tickets weg onder alle online bestellers van een kerstdiner. Uiteraard om dit bijzondere jaar een beetje extra feestvreugde te geven.”

Lees hier de voorwaarden van deze actie.

Guldenberg Hotel | Brasserie Het Verlangen

Guldenberg 12, 5268 KR Helvoirt  |  +31 (0)411 64 24 24

  • Twitter Basic Black
  • Black TripAdvisor Icon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2020 Guldenberg Hotel & Brasserie Het Verlangen.