top of page

Je bent van harte welkom in ons sfeervolle restaurant Danny's East voor een hapje en een drankje. Het gastvrije Oosterse restaurant is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 00:00 uur.

Van 12:00 uur tot 15:00 uur geniet je van de gerechten van onze à la carte lunchkaart. Vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur kan je gebruikmaken van onze dinerkaart.

De van origine Bossche keukenmanager met Indonesische roots heeft zijn ziel en zaligheid in onze gerechten gestopt. Hij verrast met een toegankelijke menukaart én een op en top beleving. Samen met zijn ambitieuze keukenbrigade en bediening maakt hij van elk bezoek een bijzondere herinnering. Kom langs en proef wat de Oosterse keuken te bieden heeft!

 

Ook voor een lekker stukje gebak of borrelhapje kan je terecht in ons restaurant. Kom gezellig binnenlopen of reserveer direct.

Heb je een dieetwens of allergie en wens je informatie, neem dan contact met ons op of vraag het ter plekke aan een van onze medewerkers. We staan je graag te woord.

DE menu March 2023-5.JPG
DE menu March 2023-6.JPG
Danny's East restaurant_3.jpg
DE menu March 2023-2.JPG
DE menu March 2023-4.JPG

Kom langs en neem een duik in de keuken vol authentieke smaken, mooie specerijen en eeuwenoude recepten.

Vier je jouw jubileumfeest, verjaardag of personeelsfeest het liefst met lekker eten? Vanaf 35 personen verzorgen wij graag een buffet of barbecue. De mogelijkheden zijn heel divers. Kies bijvoorbeeld voor een tapas buffet, jagers buffet of de gulden barbecue. Er liggen een aantal mooie samenstellingen voor je klaar. In overleg is het mogelijk een barbecue of buffet naar jouw wensen aan te passen.

 

Ben je met minder dan 35 personen? Neemt u toch even contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden samen kunnen bespreken. Zijn er gasten met zeer specifieke dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen er in goed overleg met je voor dat ook deze gasten niets te kort komen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling reserveringen.

bottom of page