top of page
Ik Wist Het & diner
Ik Wist Het & diner

di 01 mrt

|

Club Acapella

Ik Wist Het & diner

Inclusief onbeperkt drankjes en 3 gangen diner. Kijk comfortabel naar de nieuwste Nederlandse film Ik Wist Het. Ik Wist Het is een magische en romantische speelfilm gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel. Film start om 20:30

Het is niet meer mogelijk om deze film te boeken.
Andere films bekijken

Tijd en locatie

01 mrt 2022, 20:30 – 23:35

Club Acapella, Guldenberg Hotel & Brasserie, Guldenberg, Helvoirt, Nederland

Dit kun je verwachten

Deze film is inclusief 3-gangen diner en onbeperkt genieten van drankjes. De film start om 20:30, maar je bent al vanaf 18:00 uur welkom voor het diner.

Wanneer Mia op haar dertigste nog geen man heeft en ongelukkig is in haar werk, begint ze voorspellende dromen te krijgen en besluit hier naar te luisteren. Ze begint een bloemenwinkel en weet dat de liefde van haar leven niet lang op zich laat wachten. Al snel heeft ze haar eerste klanten en neemt ze haar eerst werkneemster Viola aan. Door haar feilloze intuïtie weet ze precies welke bloemen bij wie passen en kan ze hen perfect bedienen en verandert ze menig leven. Op het grote plein voor haar winkel start Feo een tosti-truck. Feo leeft in het moment en doet wat bij hem op komt. Mia weet dat hij haar droomman is en de liefde van haar leven, hier heeft ze immers over gedroomd. Dan ontmoet Mia de veel behoudender Axel. Hij helpt haar met het maken van vlogs voor haar website en profielen van de mooie bloemen die ze verkoopt en geeft haar ondanks zijn eigen gevoelens voor haar, de ruimte om haar ware liefde met Feo te onderzoeken. Vanaf dan wordt zij heen en weer geslingerd tussen de twee mannen en kan zij geen keuze maken, er nog steeds van overtuigd dat Feo haar droomman is. Helpt haar gave haar uiteindelijk te beslissen?

Tickets

 • Stoel, diner, drankjes

  Comfortabele stoel plus 3-gangen diner en onbeperkt drankjes.

  € 49,90
  Verkoop geëindigd op
 • 2-zits bank, diner, drankjes

  Comfortabele 2-zits Chesterfield bank, voor één of twee personen. Inclusief 3-gangen diner en onbeperkt drankjes.

  € 99,80
  Verkoop geëindigd op
 • 3-zits bank, diner, drankjes

  Comfortabele 3-zits Chesterfield bank, voor één, twee of drie personen. Inclusief 3-gangen diner en onbeperkt drankjes.

  € 149,70
  Verkoop geëindigd op
 • VIP borrel deal (2 personen)

  Luxe borrelplank met koude en warme hapjes.

  € 10,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page