top of page
Top Gun: Maverick tbv TourduALS
Top Gun: Maverick tbv TourduALS

wo 25 mei

|

Club Acapella

Top Gun: Maverick tbv TourduALS

Kijk de nieuwste Top Gun film en doe meteen een bijdrage aan de TourduALS.

Het is niet meer mogelijk om deze film te boeken.
Andere films bekijken

Tijd en locatie

25 mei 2022 20:00 – 23:00

Club Acapella, Guldenberg Hotel & Brasserie, Guldenberg, Helvoirt, Nederland

Dit kun je verwachten

De film start om 20:30, maar als je een kaartje inclusief diner hebt gekocht ben je al vanaf 18:00 uur welkom voor het diner.

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat. Verder met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.

Tickets

 • Top Gun + diner + drankjes

  Geniet van een Amerikaans diner, onbeperkt drankjes en de nieuwste Top Gun film. Van de kaartprijs gaat EU 20,00 naar TourduALS.

  € 49,90
  Uitverkocht
 • Top Gun + diner + drinks VEGA

  Geniet van een vegetarisch Amerikaans diner, onbeperkt drankjes en de nieuwste Top Gun film. Van de kaartprijs gaat EU 20,00 naar TourduALS.

  € 49,90
  Uitverkocht
 • Top Gun + drankjes

  Geniet van onbeperkt drankjes en de nieuwste Top Gun film. Van de kaartprijs gaat EU 15,00 naar TourduALS.

  € 29,90
  Uitverkocht
 • VIP borrel deal (2 personen)

  Luxe borrelplank met koude en warme hapjes.

  € 10,00

Totaal

€ 0,00

Vertel anderen over deze film

bottom of page