top of page
Vaderdag tapas lunch
Vaderdag tapas lunch

zo 19 jun

|

De Guldenberg

Vaderdag tapas lunch

Verras je vader met een exclusieve tapas lunch! De tafel wordt gevuld met o.a. mini hamburgers, carpaccio, chili scampi's en nog veel meer...!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

19 jun 2022 12:00 – 13:00 CEST

De Guldenberg, Guldenberg 12, 5268 KR Helvoirt, Nederland

Dit kun je verwachten

Uitgebreide vaderdaglunch

Verras je vader met een exclusieve tapas lunch. Samen met de familie geniet je van een tafel vol lekkers. Zo kan iedereen iets lekkers pakken en blijft je gezellig met elkaar aan tafel zitten. Naast al het lekkers beschik je ook over onbeperkt drinken tijdens de lunch. Je geniet al van deze uitgebreide lunch inclusief drinken voor €39,90 per persoon*.

Natuurlijk pakken we voor de vaders echt uit op deze dag. Naast het gezellig samenzijn met de familie en het lekkere eten hebben we ook nog een cadeautje klaarliggen. Zo zorgen we er samen voor dat de vaders op deze dag echt in de watten worden gelegd!

*Voor kinderen gelden andere prijzen. Kinderen van 4 t/m 12 jaar: €19,90. Kinderen van 0 t/m 3 jaar: Gratis.

Tickets

 • Tapas lunch (Vanaf 13 jaar)

  1-persoons ticket voor de Vaderdaglunch in onze brasserie. De tafel wordt gevuld met heerlijke tapas. Voor ieder wat wils! Tijden: De lunch start om 12:00

  € 39,90
 • Tapas lunch (Kind 4-12 Jaar)

  1-persoons kinderticket (kind van 4 t/m 12 jaar) voor de Vaderdaglunch in onze brasserie. De tafel wordt gevuld met heerlijke kleine hapjes. Voor ieder wat wils! Tijden: De lunch start om 12:00.

  € 19,90
 • Tapas lunch (Kind 0-3 Jaar)

  1-persoons kinderticket (kind van 0 t/m 3 jaar oud) voor de Vaderdaglunch in onze brasserie. De tafel wordt gevuld met heerlijke kleine hapjes. Voor ieder wat wils! Tijden: De lunch start om 12:00.

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Vertel anderen over deze film

bottom of page