top of page
Zappa
Zappa

ma 13 sep

|

Club Acapella

Zappa

Gebruik makend van het omvangrijke privé-archief van Frank Zappa en met de hulp van meer dan 10.000 Zappa fans, maakte Alex Winter uit meer dan duizend uur materiaal een markant portret van de briljante musicus en componist.

Het is niet meer mogelijk om deze film te boeken.
Andere films bekijken

Tijd en locatie

13 sep 2021 20:45 – 23:00

Club Acapella, Guldenberg Hotel & Brasserie, Guldenberg, Helvoirt, Nederland

Dit kun je verwachten

Frank Zappa (1940-1993) was een muzikaal vernieuwer met een maatschappijkritische en scherp analytische kijk op de wereld, een enigmatisch rockster en een van de belangrijkste componisten van de 2e helft van de 20ste eeuw. Tijdens zijn leven bracht hij meer dan zestig albums uit en na zijn dood liet hij naast vier kinderen en een echtgenote, een indrukwekkend archief na onder de noemer The Vault. Regisseur Alex Winter (Bill & Teds Excellent Adventure) kreeg voor deze langverwachte documentaire onbeperkt toegang tot de optredens, interviews, familietaferelen en animatiefilmpjes en verkent het privéleven achter de gigantische muzikale carrière. Het project omvat duizenden uren zorgvuldig gedigitaliseerd beeld en geluid (mede mogelijk gemaakt door een crowdfunding onder meer dan 10.000 Zappa fans) en leidde tot een fascinerend portret met nog nooit eerder vertoond materiaal. Met medewerking van Zappa’s weduwe Gail Zappa en artiesten/muzikanten als Mike Keneally, Ian Underwood, Steve Vai, Pamela Des Barres, Bunk Gardner, David Harrington, Scott Thunes, Ruth Underwood , Ray White e.a. Alex Winter - "I want to tell Frank’s story without making a biopic; to make a music doc without making a music doc. And I think that’s just how Frank would have wanted it.”

Tickets

 • 3-zits Chesterfield bank

  Een comfortabele 3-zits Chesterfield bank. Voor jou alleen of gezellig samen.

  € 30,00
 • 2-zits Chesterfield bank

  Een comfortabele 2-zits Chesterfield bank. Voor jou alleen of gezellig samen.

  € 20,00
 • Comfortabele stoel

  1-persoons stoel om lekker film in te kijken

  € 10,00
 • VIP meal deal (per persoon)

  Luxe Pieperz friet van de frietkar. Drankje (bier of fris). Lekker ijsje. Wijn is mogelijk voor EU 1,50 extra , wat u afrekent in de zaal.

  € 10,00
 • VIP borrel deal (2 personen)

  Luxe borrelplank met koude en warme hapjes.

  € 10,00
 • Danny's 3-gangen diner

  Voor de voorstelling 3-gangen keuze menu van de kaart. Exclusief drank.

  € 29,50

Totaal

€ 0,00

Vertel anderen over deze film

bottom of page