VOORWAARDEN

Kerst
Voorwaarden voor het Golden Ticket

Bij ieder 3-gangen kerstmenu of de kerst gourmet schotels ontvangt u een ticket met een uniek nummer. Op 27 december worden er twee loten getrokken uit alle uitgegeven lotnummers. Deze twee lotnummers ontvangen ieder een Golden Ticket wat recht geeft op een diner aan huis (zodra het weer kan) verzorgd door Danny Luurssen van minimaal 3 gangen, ter waarde van EU 448,00.

De hoofdprijs is inclusief borden, bestek, ingrediënten, uren van de chef en hulpkrachten. De winnaar moet zelf voor drank zorgen.

Er wordt gebruik gemaakt van de keuken van de winnaar, waar Danny een diner maakt voor maximaal 8 personen. De inhoud van het diner wordt in overleg bepaald. Wij nemen alle gebruikte materialen (borden, pannen, bestek) vuil mee terug. U hoeft die dus niet af te wassen.

De maximale afstand ten opzichte van de Guldenberg is 30 KM. Als de afstand groter is worden er extra kosten in rekening gebracht.

De prijswinnaar moet 18 jaar of ouder zijn.

Als de prijswinnaar de prijs accepteert, gaat deze accoord met publiciteit rond de prijs. De prijs is niet inwisselbaar voor geld.

Wanneer u aanwezig wilt zijn bij de trekking kunt u zich aanmelden via het contactformulier.

Over de uitslag kan niet worden gecommuniceerd.

BHV_GoldenTicket.jpg