Volop keuze tijdens all-in Christmas bij Danny. Voor het diner kies je uit een gevarieerd Oosters kerstdiner in buffetvorm of een 5-gangen kerstdiner met de keuze voor een Oosters- of Westers menu. En all-in is niet alleen dineren en drinken maar je mag ook gratis een film kijken in Club Acapella. Ga eerst naar Soof 3 en daarna dineren of kies er voor om eerst te eten en ga daarna naar de nieuwe Matrix film. Liever dineren zonder film? Dat kan natuurlijk ook. De hele avond geniet je van live entertainment en we sluiten af met een after party.
the_matrix_resurrections_by_diamonddead_art_dejmtss_edited.jpg

Kies voor een deluxe buffet of 5-gangen Kerstdiner

James Bond Diner.jpg
Kerstband prijs.png

Danny's deluxe dinerbuffet

Deze Kerst liggen Danny's Oosterse specialiteiten voor het grijpen met het deluxe dinerbuffet. Op kerstavond geniet je met het buffet niet alleen van lekker eten, maar ook van elkaar. Aan alles is namelijk gedacht en we zorgen ervoor dat je niks tekort komt. 
Door de ruime keuze van het buffet is dit perfect voor een kerstavond met de familie! Bekijk het buffet hier.
Kerstband reserveer.png

Danny's 5-Gangen diner

Onbezorgd genieten en op je wenken bediend worden doe je met het 5-gangen kerstdiner van Danny. Iedereen kan kiezen tussen een Westers- of Oosters menu. De gangen worden uiteraard aan tafel geserveerd waardoor je met de hele familie een onbezorgde avond beleeft. Bekijk beide 5-gangen diners hier.
Kerstband reserveer.png

Aan alles is gedacht!

Tijdens deze kerst kom je zeker niks tekort. Naast het deluxe buffet of het 5-gangen kerstdiner, de film en de afterparty kan je de hele avond onbeperkt de gewenste drankjes pakken. Bekijk hier alle drankjes die inclusief zijn.

Annuleren?

Je kunt de boeking tot 18 december 2021 kosteloos annuleren. Wil je na die datum annuleren? Dan zijn de annuleringskosten 30% van het boekingsbedrag. De betaalde kosten worden volledig terugbetaald (ook na 18 december 2021) wanneer door overheidsmaatregelen het evenement niet door kan gaan. Er is geen recht op restitutie wanneer een onderdeel van het evenement (bijvoorbeeld live muziek) door de regels niet is toegestaan.
Soof-3_st_1_jpg_sd-low_Copyright-Millstreet-Films-KeyFilm-Fotograaf-Martijn-van-Gelder.jpg

Soof 3

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.
The-Matrix-Resurrections_st_1_jpg_sd-low_Copyright-2021-Warner-Bros-Entertainment-Inc-All-

The Matrix

The Matrix Resurrections, van grensverleggend filmmaker Lana Wachowski, is de langverwachte vierde film in een franchise die het scifi-genre voorgoed heeft veranderd. In deze nieuwe film keren Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss terug als hun beroemde personages Neo en Trinity.