top of page
Kerstbal.png
Page 6 brood_edited.jpg

DANNY'S KERSTONTBIJT

Ingredients-8_edited.jpg

DANNY'S
ALL-INCLUSIVE KERSTFEEST

Page 5 zalen Acapella stage_edited.jpg

ALL-INCLUSIVE BIOSCOOP

DANNY'S FEAST DINERBOXEN VOOR THUIS

the_matrix_resurrections_by_diamonddead_art_dejmtss_edited.jpg

De hele maand december is het feestelijk genieten bij De Guldenberg. Ook met Kerst pakt Danny groots uit voor een onvergetelijke Kerst. Zowel bij De Guldenberg als thuis wordt het een feest met Danny's specialiteiten.

 

Om de kerstdag te starten kun je aanschuiven bij Danny's kerstontbijt met een film. Tijdens de lunch geniet je met de hele familie bij Danny's All-inclusive kerstfeest van een familietafel vol met verschillende gerechtjes en live entertainment.

 

Eet je met de kerstdagen al genoeg? Dan is de All-inclusive bioscoop wellicht wat voor jou. In Club Acapella zie je West Side Story of The Matrix en geniet je ongelimiteerd van je favoriete drankje. Eet je liever thuis? Sluit je de dag dan feestelijk af met Danny's Feast dinerboxen voor thuis. Kies uit een uitgebreide rijsttafel of de mini rijsttafels zodat je er gemakkelijk thuis een feestmaal van maakt.

 

Kortom, Danny heeft voor ieder wat wils, waar en wanneer je maar wil. Aan alles is gedacht deze Kerst!

West Side Story

Danny's kerstontbijt met film

Start de kerstdagen goed met een vorstelijk ontbijt, terwijl je onderuitgezakt in de Chesterfields rustig wakker kan worden met een film. Van 09:30 tot 13:00 wordt je volledig in de watten gelegd door Danny zodat jij weer opgeladen bent voor de resterende kerstdagen.

Op 1ste Kerstdag geniet je van je ontbijt tijdens de film West Side Story. Op 2de Kerstdag combineer je je ontbijt met de Matrix.

Prijs ontbijt.png
All-inclusive ontbijt.png

Wat krijg je?

- Een uitgebreid ontbijt 

- Onbeperkt koffie, thee & Sinaasappelsap

- De film West Side Story of De Matrix

€24,50 p.p.

Ontbijt

Danny's All-Inclusive Kerstfeest

Laat je 1ste of 2de Kerstdag verrassen door Danny's familietafel met veel verschillende gerechtjes. Door de variatie biedt deze lunch lekkers voor de hele familie.

 

Naast alle lekkere gerechtjes geniet je ook van onbeperkt drinken zodat je zonder zorgen kunt genieten van elkaar en Danny's specials.

Ingredients-8.JPG
Prijs lunch.png
All-inclusive Kerstfeest.png

Wat krijg je?

- Een tafel vol lekkers

- Onbeperkt drinken

- Live entertainment

€49,90 p.p.

Lunch

All-Inclusive Bioscoop

Rust 's middags heerlijk uit tijdens de All-inclusive Bioscoop. Niks geks, maar gewoon lekker in een Chesterfield of luxe stoel genieten van de nieuwste films. Laat je meeslepen in De Matrix of geniet in alle rust van Steven Spielbergs West Side Story.

Op 1ste Kerstdag kijk je vanaf 14:00 naar de film De matrix. Op 2de Kerstdag draaien we Steven Spielbergs West Side Story vanaf 14:00.

Acapella-6-min.JPG
Prijs bioscoop.png
All-inclusive bioscoop.png

Wat krijg je?

- Film kijken vanuit een Chesterfield of luxe stoel

- Onbeperkt drinken

- De film West Side Story of De Matrix

Optioneel: luxe borrelplank

€19,90 p.p.

Film

Annuleren?

Je kunt de lunch tot 20 december 2021 kosteloos annuleren. Wil je na die datum annuleren? Dan zijn de annuleringskosten 30% van het boekingsbedrag. 
bottom of page