Guldenberg Klassiek

Zondag 12 juni2022

Aanvang 11.00 uur

 

Entree:

€ 15,00 per persoon

incl. programmablad en koffie / thee.

Voor toegang of lunch reserveringen bellen met: 

0411-64 24 24 of mailen naar:

info@guldenberg.nl

Promo shots v2-4.JPG

Programma

 

11.00 Prelude

11.05 Hoofdprogramma

11,50 Pauze

12.00 vervolg hoofdprogramma

12.50 signeersessie

13.00 Concertlunch

(indien gereserveerd)

Lunch arrangement Klassiek.

€ 15,00 per persoon

Tomatensoep

of

soep van de dag.
 
3 groenten croquetjes op wit en bruin brood


Sandwich carpaccio en gerookte zalm.


Truffelfrietjes van pieperz.
 

Podia-Klassiek_Groen-Rood_Staand.jpg

De presentatie is in handen van Patricia Kuijk.

De prelude wordt verzorgd door Loes Swinkels op klarinet en het hoofdprogramma bestaat uit Ekaterina Uvarova solo op gitaar en als duo met Danielle Rossow op klarinet.

Ekaterina is prijswinnaar Dutch Guitar Foundation Competition (2022) en andere internationale concoursen. In 2021 trad ze op bij NPO Radio 4. Andere optredens in Muziekgebouw , Eindhoven, Willem Twee Concertzaal in Den Bosch en Tsjaikovski Concertzaal in Moskou.

Ze volgde onder andere masterclasses bij Leo Brouwer (Cuba), Raphaella Smits (België), Aniello Desiderio (Italië). Naast solospel, is Ekaterina Uvarova gepassioneerd in kamermuziekuitvoeringen en samenwerking met hedendaagse componisten. Momenteel rondt ze haar masterstudie bij Fontys af bij de professor Johan Fostier.

 

Danielle Rossouw is een Zuid-Afrikaanse klarinettist. Ze behaalde haar bachelor en master aan het conservatorium van Gent en rondt momenteel haar masterstudie af bij Fontys. Danielle was eerste klarinettist in verschillende orkesten en is lid van diverse kamermuziekgroepen. Daarnaast werkt ze samen met hedendaagse componisten. Naast solo- en ensemblespel geeft ze masterclasses aan jonge klarinettisten o.a.  in Zuid-Afrika om hen voor te bereiden op concerten en concoursen.