Top-Gun_-Maverick_st_7_jpg_sd-low_Copyright-2019-Paramount-Pictures-Corporation-All-rights

Filmavonden voor tourduALS

Speciaal voor TourduALS organiseren we op 24 & 25 mei in samenwerking met Team sALSa-3 filmavonden met de nieuwe Top Gun film. Tijdens deze filmavonden gaat een deel van de opbrengst naar TourduALS. Naast de nieuwe Top Gun film kan je ook nog genieten van een exclusief Top Gun-menu. Tenslotte beschik je de hele avond over onbeperkt drinken, zodat je niks tekort komt.
Top Gun_new.jpg
Burger and beer_edited.jpg

Top Gun-menu           

Inclusief film en onbeperkt bier, fris en wijn. Voor €49,90 per persoon, waarvan €20,00 naar TourduALS gaat.

 

VoorgerechtLoaded nacho’s, cheddar cheese, crème fraiche, guacamole, kidney beans, chilly

HoofdgerechtTop Gun XXL Angus Burger, kaas, bacon, gebakken ui, pickles, brioche bol, kaassaus, Pieperz friet of de vega optie Top Gun Beyond burger ( vega ) , kaas, gebakken ui, pickles, brioche bol, kaassaus, Pieperz friet.

DessertStrawberry freak shake, brownie, donut, aardbei, milkshake, ijskoud

Onbeperkt genieten van drankjes!           

Film ticket en onbeperkt bier, fris en wijn.

 

De nieuwe Top Gun film moet je gezien hebben, ook als je niet komt dineren. Voor €29,90 per persoon geniet je in een van onze Chesterfield banken van de film en onbeperkt bier fris en wijn. Zo weet je zeker dat je genoeg van je favoriete drankje hebt.

Dit alles voor maar €29,90 per persoon, waarvan €15,00 naar TourduALS gaat. 

_edited.jpg
Voor:€49,90
p.p.
€20,00
voor ALS
Voor:€29,90
p.p.
€15,00
voor ALS
Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat. Verder met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.
 
 • Top Gun: Maverick tbv TourduALS
  wo 25 mei
  Club Acapella
  25 mei 20:00 – 23:00
  Club Acapella, Guldenberg Hotel & Brasserie, Guldenberg, Helvoirt, Nederland
  Kijk de nieuwste Top Gun film en doe meteen een bijdrage aan de TourduALS.
 • Top Gun: Maverick tbv TourduALS
  di 24 mei
  Club Acapella
  24 mei 20:00 – 20:05
  Club Acapella, Guldenberg Hotel & Brasserie, Guldenberg, Helvoirt, Nederland
  Kijk de nieuwste Top Gun film en doe meteen een bijdrage aan de TourduALS.

Meer over Team sALSa-3 en TourduALS

Team sALSa-3 aan het woord...     

   

Team sALSa (2018)
In 2018 zijn we gestart met team sALSa bestaande uit Frank en Jos als fietsers en Jolanda van den Avoird een salsa danseres als lotgenoot uit de buurt.  Die editie was zwaar. Jolanda was nog voor het event overleden aan de vreselijke ziekte. Zij heeft ons duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om dit te doen. Hoop geven. Dat is voor ons de grote motor. Helaas was ook het event 2018 in het water gevallen door een hele lange zware onweersbui. Het karwei was op een of andere manier niet af.

Team sALSa-2 (2021)
In 2021 trof een goede fietsvriend van ons de diagnose ' ALS'.  Een logische stap om opnieuw deel te nemen aan het mooie evenement TourduALS 2021. Dat was een mooi jaar. Met Hans gaat het naar omstandigheden goed en er komen perspectieven die het leven dragelijker maken. Ook de editie op de mt Ventoux was een prachtige. Door het zonnige weer hebben we ons maximaal ingezet en resp. 2x en 3x de berg op 'gezweet'.

Team sALSa-3 (2022)
Voor Hans, en zijn lotgenoten, is het karwei nog niet af. Als een vanzelfsprekendheid besloten Frank en Jos om opnieuw de schouders eronder te zetten. Team sALSa-3 doet mee. Hans stimuleert ons door gekscherend te zeggen: "Et toutes les jours le platten borstel"!

 

Samen meer kans voor Hans

 

sALSa, Let's dance.
Jolanda(2018)

Bekijk de video van TourduALS

Bekijk de flyer van TourduALS

Alvast doneren? Dat kan!

Naast dat er een deel van de omzet van deze avonden gedoneerd wordt kan je ook nog een extra donatie doen. Dit kan online via de teampagina van Team sALSa-3. Van deze donaties gaat 100% naar het goede doel Stichting ALS Nederland. Doneren kan hier.