Acapella.JPG

Muziek, film en feesten

In de voormalige kapel van De Guldenberg is club Acapella ingericht. In een steam punk omgeving met elementen van de oude kapel is het heerlijke vertoeven voor 30 tot 110 gasten. Met een ruim podium en een scala aan technische faciliteiten is alles beschikbaar voor een muziekvoorstelling, productpresentatie of lezing.

Daarnaast is er een volledige technische installatie voor het vertonen van bioscoopfilms aanwezig. De professionele projector met hoge lichtopbrengst op een groot doek en de Dolby 5.1 geluidsinstallatie maakt dat u compleet in de film wordt gezogen.

Lekker genieten in Chesterfield banken

Als zitplaats hebt u de keuze uit een drietal opties. Daarbij is het ook mogelijk om te combineren zodat u bijvoorbeeld gezellig met zijn vieren film kunt kijken. Club Acapella is een servicebioscoop, dus u kunt tijdens de film hapjes en drankjes bestellen.

Seats-2.JPG

Comfortabele 1-persoons stoel

Voor EU 10,00 per film heeft u een comfortabele 1-persoons stoel.

Seats-3.JPG

2 of 3 persoons Chesterfield bank

Voor EU 20,00 of EU 30,00 per film zit u comfortabel in een 2 of 3-persoons Chesterfield bank. Helemaal alleen of gezellig met zijn tweeën of drieën.

Seats.JPG

Gezellig met zijn vieren

Wanneer u een 2-persoons Chesterfield en twee 1-persoons stoelen reserveert zetten wij die graag bij elkaar zodat u samen film kunt kijken.

Nu te zien in Club Acapella

Deze films draaien op de aangegeven dagen. Liever een eigen tijd bepalen? Huur dan de bioscoop af voor uw eigen groep. Dat is pas luxe film kijken! Bel met onze afdeling reserveringen en geef door welke film u wilt zien. Vervolgens doen wij u een prijsopgave.

Pieter-Konijn-op-de-vlucht_ps_1_jpg_sd-l
Tom-Jerry-NL-_ps_1_jpg_sd-low_Copyright-
Cruella_ps_1_jpg_sd-low_Copyright-The-Wa
Amazing-Grace_ps_1_jpg_sd-low.jpg
De-Slag-Om-De-Schelde_ps_1_jpg_sd-low_Ph

Genieten voor de kinderen

Tijdens de kindervoorstellingen krijgen de kinderen onbeperkt ranja en een doosje Pringles. Volwassenen krijgen een consumptiemunt en nootjes.

Servicebioscoop

Tijdens de film kunt u een keuze maken uit het ruime assortiment van hapjes en drankjes.

Kids_.JPG
Herfst2020-15.JPG

Opties om voor of na de voorstelling lekker te eten en drinken

DNF Danny landscape.jpg
website-BHV-ontdek.jpg