top of page

FILM, MUZIEK EN FEESTEN

In de voormalige kapel van De Guldenberg is club Acapella ingericht. In een steampunk omgeving met elementen van de oude kapel is het heerlijke vertoeven voor 30 tot 110 gasten. Met een ruim podium en een scala aan technische faciliteiten is alles beschikbaar voor een muziekvoorstelling, productpresentatie of lezing.

Daarnaast is er een volledige technische installatie voor het vertonen van bioscoopfilms aanwezig. De professionele projector met hoge lichtopbrengst op een groot doek en de Dolby 7.1 geluidsinstallatie maakt dat u compleet in de film wordt gezogen.

Promo shots v2.JPG

MEER DAN ALLEEN FILM KIJKEN

Dagelijks draaien we de nieuwste bioscoopfilm in Club Acapella. Naast de reguliere tijden hebben we ook speciale ontbijt- en kindervoorstellingen. Tenslotte is het zelfs mogelijk om Club Acapella af te huren. Zo kijk je wat je wilt met wie je maar wilt en is de hele zaal dus alleen voor jou en je gezelschap. Dat is pas luxe film kijken! Vraag hier naar de mogelijkheden.

Speciaal voor kinderen

Voor kinderen hebben we speciale voorstellingen met een kinderfilm. Tijdens de kindervoorstellingen laten we het licht in de zaal een klein beetje aanstaan, zodat het niet te donker is.  Kijk snel welke kinderfilm er op dit moment draait! Daarnaast hebben we ook nog de kleuterbioscoop. Ook hier laten we het licht in de zaal aanstaan. Daarnaast krijgen de kinderen hier een filmdiploma. Bekijk hier de kleuterbioscoop films!

Kids_.JPG

Privé bioscoop

Huur Club Acapella af voor je eigen privé voorstelling. Naast de films die er regulier draaien hebben we diverse films op voorraad die we kunnen vertonen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en geef je volgende bijeenkomst een bijzondere draai. Want film kijken is nog altijd het leukste uitje in het donker! En helemaal in Club Acapella!

MAAK JE FILMBEZOEK NU EXTRA SPECIAAL!

Website insert brown v2.jpg

Lekker genieten in Chesterfield banken

Als zitplaats heb je de keuze uit een drietal opties. Daarbij is het ook mogelijk om te combineren zodat je bijvoorbeeld gezellig met zijn vieren film kunt kijken. Club Acapella is een servicebioscoop, dus je kunt tijdens de film hapjes en drankjes bestellen.

Seats-2.JPG

Comfortabele 1-persoons stoel

Voor EU 11,00 per film heeft u een comfortabele 1-persoons stoel.

Seats-3.JPG

2 of 3 persoons Chesterfield bank

Voor EU 22,00 of EU 33,00 per film zit u comfortabel in een 2 of 3-persoons Chesterfield bank. Helemaal alleen of gezellig met zijn tweeën of drieën.

Seats.JPG

Gezellig met zijn vieren

Wanneer u een 2-persoons Chesterfield en twee 1-persoons stoelen reserveert zetten wij die graag bij elkaar zodat u samen film kunt kijken.

KOM OOK EEN HAPJE ETEN!

De Guldenberg heeft veel mogelijkheden om voor, tijdens of na de film te genieten van lekkers. Ga bijvoorbeeld voor of na de film dineren in onze Brasserie Het Verlangen of bestel wat lekkers om van te genieten tijdens de film. 

 

 Genoeg keuze voor een heerlijk avondje uit!

_edited.jpg

Brasserie Het Verlangen

bottom of page