top of page
Les Misérables (re-release)
Les Misérables (re-release)

Mo., 25. März

|

Club Acapella

Les Misérables (re-release)

Vanaf 14 maart a.s. is de met meerdere Oscars® bekroonde film Les Misérables opnieuw te zien in de Nederlandse bioscopen. De film is speciaal geremastered volgens de hoogwaardige Dolby Cinema-standaard met een overweldigende Dolby Atmos-geluidsmix en de sublieme beeldkwaliteit van Dolby Vision.

Het is niet meer mogelijk om deze film te boeken.
Andere films bekijken

Tijd en locatie

25. März 2024, 20:30 – 23:15

Club Acapella, Guldenberg Hotel & Brasserie, Guldenberg, Helvoirt, Nederland

Over de film

De film start om 20:30 maar als u ook een diner hebt geboekt bent u welkom vanaf 18:30.

Vanaf 14 maart a.s. is de met meerdere Oscars® bekroonde film Les Misérables opnieuw te zien in de Nederlandse bioscopen. De film is speciaal geremastered volgens de hoogwaardige Dolby Cinema-standaard met een overweldigende Dolby Atmos-geluidsmix en de sublieme beeldkwaliteit van Dolby Vision. Zo schitterend zag en hoorde je Tom Hoopers meeslepende en spectaculaire interpretatie van Victor Hugo’s epische vertelling nog nooit. De speelfilm bleek in 2012 een onvervalste kaskraker die uit zou groeien tot een van de succesvolste filmmusicals aller tijden, resulterend in een triomf op het Oscar®-podium met maar liefst zeven Oscars®, waaronder die voor Beste Vrouwelijke Bijrol voor Anna Hathaway, voor Beste Geluidsmix en Beste Makeup en Haar. Regisseur en Oscar®-winnaar Tom Hooper en producent Cameron Mackintosh: “Het is bijna niet te geloven dat het al meer dan tien jaar geleden is dat onze filmversie van Les Misérables een van de succesvolste verfilmingen van een theatermusical ooit zou worden. We zijn verheugd dat moment te kunnen vieren nu Universal Pictures een geremasterde versie van de film uitbrengt, met een grondige remix van de soundtrack in Dolby Atmos en de hele film in beeldkwaliteit opgeschroefd naar Dolby Vision, te ervaren in de speciaal daartoe uitgeruste bioscoopzalen.” Vanaf 14 maart a.s. kunnen Nederlandse fans genieten van de geremasterde versie van Boublil en Schönbergs legendarische musical die nog steeds records doet sneuvelen en volle zalen trekt. In Nederland en België was vorig jaar de derde incarnatie van de theatermusical een groot commercieel en artistiek succes en in Londens fameuze West End stevent de musical af op een 40-jarig jubileum: het bewijs dat Victor Hugo met zijn vertelling een tijdloze klassieker schreef.

Tickets

 • Keuzemenu, drankjes, film

  Uw zitplaats tijdens de film plus 3-gangen keuze menu en onbeperkt drankjes tijdens het diner en de film. Prijs is inclusief zitplaats (afhankelijk van de ruimte bank of stoel).

  64,50 €
  Verkauf beendet
 • 3-zits Chesterfield bank

  Een comfortabele 3-zits Chesterfield bank. Voor jou alleen of gezellig samen.

  33,00 €
  Verkauf beendet
 • 2-zits Chesterfield bank

  Een comfortabele 2-zits Chesterfield bank. Voor jou alleen of gezellig samen.

  22,00 €
  Verkauf beendet
 • Comfortabele stoel

  1-persoons stoel om lekker film in te kijken.

  11,00 €
  Verkauf beendet
 • Borrelplank (2 personen)

  Gemarineerde olijven, nacho’s met Parmezaan, wat vleeswaren, dipjes, minibroodjes en kaasblokjes. Alleen te boeken in combinatie met een kaartje.

  14,50 €
  Verkauf beendet

Gesamtsumme

0,00 €

Vertel anderen over deze film

bottom of page