top of page
Mothers'Instinct
Mothers'Instinct

do 30 mei

|

Club Acapella

Mothers'Instinct

Het is begin jaren zestig, en beste vriendinnen en buren Alice (Jessica Chastain) en Celine (Anne Hathaway) leven een idyllische levensstijl met verzorgde gazons, succesvolle echtgenoten en zoontjes van dezelfde leeftijd.

Tijd en locatie

30 mei 2024, 15:30 – 17:30

Club Acapella, Guldenberg Hotel & Brasserie, Guldenberg, Helvoirt, Nederland

Dit kun je verwachten

Het is begin jaren zestig, en beste vriendinnen en buren Alice (Jessica Chastain) en Celine (Anne Hathaway) leven een idyllische levensstijl met verzorgde gazons, succesvolle echtgenoten en zoontjes van dezelfde leeftijd. Na een tragisch ongeluk wordt hun perfecte leven abrupt verstoord. Schuldgevoelens, achterdocht en paranoia ontwrichten de zussenband en er ontstaat een psychologische wilsstrijd waarin hun moederinstinct zich van haar meest duistere kant laat zien. Benoît Delhomme maakt zijn regiedebuut met de psychologische thriller Mothers’ Instinct, een Amerikaanse remake van de Belgische film Duelles. Het originele script werd losjes gebaseerd op de roman 'Behind the Hatred’ (Derrière la haine) uit 2012, van Barbara Abel.

Tickets

 • 3-zits Chesterfield

  Een comfortabele 3-zits Chesterfield bank. Voor jou alleen of gezellig samen.

  € 30,00
 • 2-zits Chesterfield

  Een comfortabele 2-zits Chesterfield bank. Voor jou alleen of gezellig samen.

  € 20,00
 • Comfortabele stoel

  1-persoons stoel om lekker film in te kijken.

  € 10,00
 • VIP borrel deal (2 personen)

  Gemarineerde olijven, nacho’s met Parmezaan, wat vleeswaren, dipjes, minibroodjes en kaasblokjes. Alleen te boeken in combinatie met een kaartje.

  € 14,50

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page