top of page
Pasen bij De Guldenberg
Pasen bij De Guldenberg

zo 17 apr

|

De Guldenberg

Pasen bij De Guldenberg

Vier Pasen met de hele familie bij De Guldenberg! Kom brunchen, ga op zoek naar de verstopte eendjes in het bos en sluit af met de film Clifford.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

17 apr 2022 11:30 – 13:30

De Guldenberg, Guldenberg 12, 5268 KR Helvoirt, Nederland

Dit kun je verwachten

Op 1e paasdag vier je Pasen met de hele familie. Om 11:30 begin je de dag met een uitgebreide paasbrunch voor €22,50 p.p.* Een variatie aan kleine gerechtjes vullen de hele tafel, zodat iedereen iets kan pakken wat hij lekker vindt!

De paashaas heeft onbedoeld de eendjes uit de vijver weggejaagd... Kom jij de eendjes van 13:00 tot 13:45 zoeken? Misschien vindt jij dan wel het Gulden-eendje en win je 4 tickets voor de bioscoop! Het eendjes zoeken is voor kinderen t/m 12 jaar en is helemaal gratis wanneer je komt brunchen of naar de film gaat! Anders kost het €3,50 per kind.

Tenslotte kan je je dag afsluiten met een echte familie film over de grootste rode hond die je ooit hebt gezien. De film Clifford begint om 14:00. Een ticket kost maar €9,50 en dan krijgen kinderen ook nog eens onbeperkt ranja en een busje Pringles. Ouders krijgen een consumtie naar keuze.

Met ons programma weet je in ieder geval dat je alles uit je dag haalt! Alle onderdelen zijn apart of in combinatie te boeken. Kies zelf het aantal tickets per onderdeel en reken vervolgens af met iDeal.

*Voor kinderen gelden andere prijzen. Kinderen van 4 t/m 12 jaar: €9,90. Kinderen van 0 t/m 3 jaar: Gratis.

Tickets

 • Brunch (Vanaf 13 jaar)

  1-persoons ticket voor de paasbrunch in onze brasserie. De tafel wordt gevuld met heerlijke kleine hapjes. Voor ieder wat wils! Tijden: De brunch start om 11:30

  € 22,50
  Uitverkocht
 • Brunch + zoeken (Kind 4-12 J)

  1-persoons kinderticket (kind van 4 t/m 12 jaar) voor de paasbrunch in onze brasserie en het eendjes zoeken. De tafel wordt gevuld met heerlijke kleine hapjes. Voor ieder wat wils! Tijden: De brunch start om 11:30 en het eendjes zoeken om 13:00.

  € 9,90
  Uitverkocht
 • Brunch + zoeken (Kind 0-3 J)

  1-persoons kinderticket (kind van 0 t/m 3 jaar oud) voor de paasbrunch in onze brasserie en het eendjes zoeken. De tafel wordt gevuld met heerlijke kleine hapjes. Voor ieder wat wils! Tijden: De brunch start om 11:30 en het eendjes zoeken om 13:00.

  € 0,00
  Uitverkocht
 • Paaseendjes zoeken

  Dit ticket is voor het eendjes zoeken wanneer je niet komt brunchen of naar de film gaat. Dan is dit onderdeel namelijk inbegrepen. De paashaas heeft de eendjes onbedoeld uit de vijver gejaagd. Ga op zoek en misschien vind jij wel het Gulden-eendje en win je 4 tickets voor de bioscoop! Het eendjes zoeken is voor kinderen t/m 12 jaar. Tijden: Het eieren zoeken start om 13:00

  € 3,50
 • Film: Clifford + zoeken

  1-persoonsticket voor de familiefilm Clifford in Club Acapella en het eendjes zoeken. Kinderen krijgen tijdens de film onbeperkt ranja en een busje Pringles. Volwassenen krijgen een consumptie naar keuze. Tijden: Het eendjes zoeken start om 13:00 en de film start om 14:00

  € 9,50

Totaal

€ 0,00

Vertel anderen over deze film

bottom of page