top of page
Top Gun: Maverick Ontbijtbioscoop
Top Gun: Maverick Ontbijtbioscoop

za 25 jun

|

Club Acapella

Top Gun: Maverick Ontbijtbioscoop

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen.

Het is niet meer mogelijk om deze film te boeken.
Andere films bekijken

Tijd en locatie

25 jun 2022, 10:30 – 13:15

Club Acapella, Guldenberg Hotel & Brasserie, Guldenberg, Helvoirt, Nederland

Dit kun je verwachten

De film start om 10:30, maar als je een kaartje inclusief ontbijt hebt gekocht ben je al vanaf 9:00 uur welkom in het ontbijtrestaurant.

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat. Verder met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.

Tickets

 • Comfortabele stoel

  1-persoons stoel om lekker film in te kijken.

  € 9,50
  Verkoop geëindigd op
 • 2-zits Chesterfield bank

  Een comfortabele 2-zits Chesterfield bank. Voor jou alleen of gezellig samen.

  € 19,00
  Verkoop geëindigd op
 • 3-zits Chesterfield bank

  Een comfortabele 3-zits Chesterfield bank. Voor jou alleen of gezellig samen.

  € 28,50
  Uitverkocht
 • Heerlijk ontbijt (excl. film)

  Uitgebreid ontbijt in ons ontbijtrestaurant inclusief koffie, thee en sappen. Prijs per persoon en exclusief het filmkaartje.

  € 10,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page