top of page

ARRANGEMENTEN

Activiteiten3.JPG

Wilt u er even tussenuit om te genieten van rust, natuur, cultuur, shoppen of actief bezig te zijn?

Guldenberg Hotel & Brasserie Het Verlangen biedt u bijzondere arrangementen speciaal voor een heerlijk weekendje of midweek weg. Hieronder een overzicht van onze ontspannende, smakelijke en recreatieve arrangementen:

Duin.jpg

Wandelarrangement en Fietsarrangement.

Voor de sportievelingen onder u hebben wij een mooi wandel- of fietsarrangement op basis van halfpension. Inclusief fietshuur en gratis fiets- of wandelroute van route.nl U heeft de keuze uit een comfort of standaard tweepersoonskamer. Dit arrangement is te boeken voor 3 of 5 dagen. 

Shoppingarrangement en Van Gogh arrangement.

Liever winkelen of genieten van cultuur in de omgeving? Dan zijn het shopping- en Van Gogh arrangement speciaal voor u samengesteld. In alle rust overnachten in de schitterende natuur van de Loonse en Drunense Duinen op basis van halfpension. Het shoppingarrangement is inclusief een gratis retour transfer naar het nabijgelegen schitterende 's-Hertogenbosch voor een lekker dagje winkelen in de mooie oude binnenstad. Of maak een culturele wandeling aan de hand van de gratis van Gogh wandelroute in het Van Gogh arrangement. Beide arrangement zijn te boeken voor 3 dagen en de keuze is aan u verblijft u in een comfort of een standaard kamer?

Familiearrangement en Paardenarrangement.

Er is niets leuker dan met het hele gezin op avontuur in de mooie natuur rondom ons hotel. Ontdek de Loonse en Drunense Duinen door middel van een speurtocht, kunnen jullie onze dassenburcht vinden? Ooit een paard willen verzorgen, nou dat kan. Boek ons familiearrangement en help lekker een ochtendje mee in onze eigen stal. Hoe bijzonder is dat, lekker drie dagen weg samen met je paard. Terwijl jullie genieten van een zalig diner in Brasserie het Verlangen staat je paard veilig bij ons op stal. Verwend met verse hooi, stro en basisbrok is het de volgende dag een feest om te gaan rijden in de schitterende Loonse en Drunense Duinen. Na de mooie rit kunt u het paard lekker douchen op onze wasplaats waarna u lekker kunt uitrusten van de inspanning op een sfeervolle hotelkamer. 

Faciliteiten.

Voor alle arrangementen geldt dat u gratis gebruik kunt maken van de sauna / fitness, gratis wifi en

uw auto gratis kunt parkeren op onze eigen terrein. 

Activiteiten2_edited.jpg
bottom of page