top of page
1-3.JPG

Pasen vier je bij De Guldenberg!

 

Feestelijk genieten kan natuurlijk bij de Guldenberg in Helvoirt. Op 1e paasdag hebben we een heerlijke brunch voor je klaar staan. Vrolijk gedekte tafels staan voor je klaar waaraan je samen met familie en vrienden kunt genieten van een heerlijke brunch. Voor de kinderen is er een kindertafel waar ze eieren kunnen verven en na afloop kunnen ze naar de film.

Bij de brunch krijg je een aantal hapjes aan tafel, maar er is ook een ruime keuze in het buffet. Voor de kinderen zijn er populaire keuzes in de kids station en je sluit af met een overheerlijk Paasdessert. Uiteraard zijn sappen, frisdrank, koffie, thee, wijn en bier inbegrepen in de prijs. Voor € 44,50 is het compleet genieten! Kinderen tot 11 jaar zijn halve prijs en onder de 4 jaar is gratis.

Na afloop kun je nog grabbelen in de mand met verrassingseitjes. Hiermee verloten we 2 drie-gangen diners in Danny’s East.

 

Tenslotte kan je je dag afsluiten met Asterix & Obelix. Een ticket kost maar €9,50 en dan krijgen kinderen ook nog eens onbeperkt ranja.   

 

*Voor kinderen gelden andere tarieven. De brunch kost € 22,25 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud en is gratis voor kinderen van 0 t/m 3 jaar oud. 

Goat's cheese salad-1.JPG

Voor ieder wat wils!

Aspergesoep, tomatensoep (V), salades (tomaat-mozzarella, Caesar salad, geitenkaas honing en walnoten), diverse broodsoorten, luxe vleeswaren en kaassoorten, paella (diverse vis, schaal en schelpdieren en vlees soorten), carpaccio met truffeldressing, omeletstation, gekookte eitjes, vegetarische quiche (V), aspergebitterballetjes (V), hele zalm, a la minute gesneden steak met bearnaisesaus, diverse aardappelgarnituren, vers fruit, paasdessertbuffet, nederlandse en buitenlandse kazen

Kids station met frikandelletjes, bitterballetjes, kipnuggets, frietjes, limonade, ijsjes en snoepjesbuffet


Genieten dus!
Asterix-Obelix-in-het-Middenrijk_st_4_jpg_sd-low_Copyright-photo-Christophe-Brachet.jpg

Asterix & Obelix in het middenrijk

Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de verraderlijke prins Deng Tsin Qin gevangengenomen. Met de hulp van de Fenicische koopman Greintjemis en haar trouwe lijfwacht Tat Han vlucht de enige dochter van de keizerin, prinses Fu Yi, naar Gallië. Daar zoekt ze de dappere krijgers Asterix en Obelix, die dankzij hun toverdrank over bovenmenselijke krachten beschikken. De twee onafscheidelijke helden schieten de prinses maar wat graag te hulp om haar moeder te redden en haar land te bevrijden. En zo begint hun grote avontuur op weg naar China. Maar Julius Caesar en zijn machtige leger zijn ook onderweg naar het Middenrijk, hongerig naar een nieuwe overwinning...

Koop je tickets voor Pasen

Pasen bij De Guldenberg
20 DAGEN TOT EVENEMENT
09 apr. 12:00
De Guldenberg
bottom of page