top of page

Pasen vier je bij De Guldenberg!

 

Feestelijk genieten kan natuurlijk bij de Guldenberg in Helvoirt. Op 1e paasdag hebben we een heerlijke brunch voor je klaar staan. Vrolijk gedekte tafels staan voor je klaar waaraan je samen met familie en vrienden kunt genieten van een heerlijke brunch. Voor de kinderen is er een kindertafel waar ze eieren kunnen verven en na afloop kunnen ze naar de film.

Bij de brunch krijg je een aantal hapjes aan tafel, maar er is ook een ruime keuze in het buffet. Voor de kinderen zijn er populaire keuzes in de kids station en je sluit af met een overheerlijk Paasdessert. Uiteraard zijn sappen, frisdrank, koffie, thee, wijn en bier inbegrepen in de prijs. Voor € 44,50 is het compleet genieten! Kinderen tot 11 jaar zijn halve prijs en onder de 4 jaar is gratis.

Na afloop kun je nog grabbelen in de mand met verrassingseitjes. Hiermee verloten we 2 drie-gangen diners in Danny’s East.

 

Tenslotte kan je je dag afsluiten met Asterix & Obelix. Een ticket kost maar €9,50 en dan krijgen kinderen ook nog eens onbeperkt ranja.   

 

*Voor kinderen gelden andere tarieven. De brunch kost € 22,25 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud en is gratis voor kinderen van 0 t/m 3 jaar oud. 

Goat's cheese salad-1.JPG

Voor ieder wat wils!

Aspergesoep, tomatensoep (V), salades (tomaat-mozzarella, Caesar salad, geitenkaas honing en walnoten), diverse broodsoorten, luxe vleeswaren en kaassoorten, paella (diverse vis, schaal en schelpdieren en vlees soorten), carpaccio met truffeldressing, omeletstation, gekookte eitjes, vegetarische quiche (V), aspergebitterballetjes (V), hele zalm, a la minute gesneden steak met bearnaisesaus, diverse aardappelgarnituren, vers fruit, paasdessertbuffet, nederlandse en buitenlandse kazen

Kids station met frikandelletjes, bitterballetjes, kipnuggets, frietjes, limonade, ijsjes en snoepjesbuffet


Genieten dus!
The-Super-Mario-Bros-Movie-OV-_st_6_jpg_sd-low_Copyright-2022-Nintendo-and-Universal-Studi

The Super Mario Bros. Movie (3D)

Zowel de Nederlandstalige versie als de originele versie zijn te zien in Club Acapella. Illumination en Nintendo, twee wereldberoemde namen uit de entertainmentindustrie, bundelen voor het eerst hun krachten voor THE SUPER MARIO BROS. MOVIE, een nieuwe bioscoopfilm over een van de bekendste loodgieters uit de popcultuur. In de film, gebaseerd op de wereld uit Nintendo’s Mario-games, wordt het publiek meegenomen naar een uniek, kleurrijk en fantastisch universum voor een uitbundige film vol actie en humor. Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario en zijn broer Luigi via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht.

Koop je tickets voor Pasen

Pasen bij De Guldenberg
Pasen bij De Guldenberg
0 DAGEN TOT EVENEMENT
09 apr 2023, 12:00
De Guldenberg
bottom of page