Pasen vier je bij De Guldenberg!
 

Op 1e paasdag vier je Pasen met de hele familie. Om 11:30 begin je de dag met een uitgebreide paasbrunch voor €22,50 p.p*. Een variatie aan kleine gerechtjes vullen de hele tafel, zodat iedereen iets kan pakken wat hij lekker vindt! Na deze uitgebreide brunch weet je zeker dat je er weer even tegenaan kan. 

 

Daarnaast hebben we ook jouw hulp nodig. De paashaas heeft namelijk onbedoeld de eendjes uit de vijver weggejaagd. Kom jij deze om 13:00 zoeken? Misschien vindt jij dan wel het Gulden-eendje en win je 4 tickets voor de bioscoop! Het eendjes zoeken is voor kinderen t/m 12 jaar en is helemaal gratis, als je ook komt brunchen of film komt kijken! Anders kost het €3,50 p.p.

 

Tenslotte kan je je dag afsluiten met een echte familiefilm over de grootste rode hond die je ooit hebt gezien. De film Clifford begint om 14:00. Een ticket kost maar €9,50 en dan krijgen kinderen ook nog eens onbeperkt ranja en een busje Pringles. Voor de ouders staat er een drankje naar keuze klaar.   

*Voor kinderen gelden andere tarieven. De brunch kost €9,90 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud en is gratis voor kinderen van 0 t/m 3 jaar oud. 

Page 4 High Tea v2.JPG

Voor ieder wat wils

Tijdens de brunch komt niemand iets te kort. We zorgen voor een ruime variatie aan gerechtjes, zodat iedereen iets lekkers kan pakken. Bij de brunch krijg je ook nog eens gratis Jus d'orange, koffie en thee. 
Danny heeft onder meer heerlijke Croissants, Scones met jam en clotted cream, asperges met ei, gerookte zalm en meer gemaakt. Genieten dus!

Clifford, de grote rode hond

Om 14:00 zie je de leukste familiefilm in Club Acapella.
De tiener Emily Elizabeth (Darby Camp) ontmoet een magische dierenbeschermer (John Cleese) die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York. Haar alleenstaande moeder (Sienna Guillory) is de stad uit voor werk waardoor Emily en haar leuke maar impulsieve oom Casey (Jack Whitehall) samen op een spannend avontuur gaan in de grote stad.

Koop je tickets voor Pasen

Selecteer per onderdeel het aantal tickets die je wilt bestellen. Het eendjes zoeken zit inbegrepen bij de brunch en film, deze hoef je dan dus niet apart te boeken.
Pasen bij De Guldenberg
0 DAGEN TOT EVENEMENT
17 apr. 11:30
De Guldenberg