Genieten in onze Brasserie

U bent van harte welkom in onze gezellige brasserie voor een hapje en een drankje. De gastvrije en moderne brasserie is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 00:00 uur.

Website_Balk

Van 12:00 uur tot 17:00 uur geniet u van de gerechten van onze à la carte lunchkaart. Vanaf 17:30 uur tot 20:00 uur kunt u gebruikmaken van onze dinerkaart.

Ons Proef & Beleef menu wisselt met de seizoenen mee en biedt voor ieder wat wils. U heeft keuze uit diverse voor-, hoofd-, en nagerechten. Daarnaast kunt u uw smaakpapillen verwennen met de specials van Proef & Beleef of het kunstzinnige ARTistique Menu.

Ook voor een lekker stukje gebak of borrelhapje kunt u terecht in onze Brasserie. Kom gezellig binnenlopen of reserveer direct.

Heeft u een allergie en wenst u informatie, neemt u contact met ons op of vraag het ter plekke aan een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

Reserveer direct!

Brasserie_DSC_0033 Terras_DSCF5626 Brasserie_DSC_0058 Brasserie_DSC_0053 Brasserie_DSC_0031 Brasserie_DSC_0001

Website_Balk

Viert u uw jubileum feest, verjaardag of personeelsfeest het liefst met lekker eten? Vanaf 35 personen verzorgen wij graag een buffet of barbecue voor u. De mogelijkheden zijn heel divers. Kies bijvoorbeeld voor een Tapas buffet, Jagers buffet of de Gulden barbecue. Er liggen een aantal mooie samenstellingen voor u klaar. In overleg is het mogelijk een barbecue of buffet naar uw wensen aan te passen.

Bent u met minder dan 35 personen? Neemt u toch even contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden samen kunnen bespreken. Zijn er gasten met zeer specifieke dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen er in goed overleg met u voor dat ook deze gasten niets te kort komen. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met afdeling reserveringen.

Delen via: