U bent van harte welkom in onze gezellige Brasserie Het Verlangen voor een hapje en een drankje. De gastvrije en moderne brasserie is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 00:00 uur.

Van 12:00 uur tot 17:00 uur geniet u van de gerechten van onze à la carte lunchkaart. Vanaf 17:30 uur tot 21:00 uur kunt u gebruikmaken van onze dinerkaart.

Aan het hoofd van de keukenbrigade staat Danny Luurssen. Hij zal u verrassen met een toegankelijke menukaart én een op en top beleving. Dankzij de komst van een professionele buitenkeuken en nieuw meubilair is het zowel binnen, als buiten culinair genieten geblazen. 

 

Ook voor een lekker stukje gebak of borrelhapje kunt u terecht in onze Brasserie. Kom gezellig binnenlopen of reserveer direct.

Heeft u een dieetwens of allergie en wenst u informatie, neemt u contact met ons op of vraag het ter plekke aan een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

Page 18 Ti Pan.JPG

Viert u uw jubileumfeest, verjaardag of personeelsfeest het liefst met lekker eten? Vanaf 35 personen verzorgen wij graag een buffet of barbecue voor u. De mogelijkheden zijn heel divers. Kies bijvoorbeeld voor een tapas buffet,, jagers buffet of de gulden barbecue. Er liggen een aantal mooie samenstellingen voor u klaar. In overleg is het mogelijk een barbecue of buffet naar uw wensen aan te passen.

 

Bent u met minder dan 35 personen? Neemt u toch even contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden samen kunnen bespreken. Zijn er gasten met zeer specifieke dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen er in goed overleg met u voor dat ook deze gasten niets te kort komen. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met de afdeling reserveringen.