Buffetten en barbecues

Viert u uw jubileum feest, verjaardag of personeelsfeest het liefst met lekker eten? Vanaf 35 personen verzorgen wij graag een buffet of barbecue voor u. De mogelijkheden zijn heel divers. Kies bijvoorbeeld voor een Tapas buffet, Jagers buffet of de Gulden barbecue. Er liggen een aantal mooie samenstellingen voor u klaar. In overleg is het mogelijk een barbecue of buffet naar uw wensen aan te passen.

Bent u met minder dan 35 personen? Neemt u toch even contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden samen kunnen bespreken. Zijn er gasten met zeer specifieke dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen er in goed overleg met u voor dat ook deze gasten niets te kort komen. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met afdeling reserveringen.

Bekijk onze Buffetten Bekijk onze Barbecues

Guldenberg Hotel & Brasserie

Overzicht van onze arrangementen:

Lunchen >

Borrelen >

High tea & high wine >

Duintochten >

Wandelen >

Fietsen >

Feestdagen >

Golfen >

Van Gogh specials >

Buffetten en barbecues >

Arrangementen op maat

Ook dat kan! Vele fiets- en wandelclubs, maar ook oldtimer verenigingen, families en vriendengroepen gingen u voor. Om tegemoet te komen aan al uw persoonlijke wensen bieden wij arrangementen op maat aan.

Een dagje wandelen of fietsen in Nationaal park de Loonse en Drunense duinen, een rondvaart op de Binnendieze in ‘s-Hertogenbosch, een bezoek aan Nationaal monument Kamp Vught of een dagje naar de Efteling zijn enkele voorbeelden van leuke activiteiten die u rondom ons hotel kan zien en beleven.

Wilt u graag een persoonlijke gesprek? Neem dan contact op met afdeling reserveringen. Zij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden die Guldenberg Hotel & Brasserie te bieden heeft.

Guldenberg Hotel & Brasserie

Bij alle meerdaagse arrangementen geldt: inclusief gratis gebruik sauna en fitness. Prijzen zijn o.b.v. een tweepersoonskamer en exclusief lokale belasting. Verlengingsnacht of extra diners zijn bij te reserveren.

Voor de kleintjes onder ons hebben wij speciale prijzen:
Kinderen van 0 tot en met 3 jaar gratis logies en ontbijt (mits in eigen bedvoorziening, op de kamer van 2 volbetalende gasten)
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar 30% korting op logies en ontbijt (mits als derde persoon op de kamer van 2 volbetalende gasten)

Delen via: