Andr-Rieu-s-2022-Maastricht-Concert_-Happy-Days-Are-Here-Again_st_8_jpg_sd-low.jpg

André Rieu Zomerconcert

Na twee lange jaren treedt André Rieu weer op in zijn geboorteplaats Maastricht. Met trots presenteren wij een gloednieuw zomerconcert - Happy Days are Here Again! Op 27 en 28 augustus is het zomerconcert van André Rieu in Maastricht voor maar €14,50 per persoon te zien in onze unieke bioscoop.
We doen er uiteraard alles aan om de beleving compleet te maken. Om de voorstelling extra comfortabel te maken kan je verschillende extra's bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een high tea, een high wine of ga voor een heerlijk borrel met onze borrelplank voor 2 personen. Op deze manier stel je zelf je bezoek samen!
Andr-Rieu-s-2022-Maastricht-Concert_-Happy-Days-Are-Here-Again_ps_1_jpg_sd-low.jpg
Voor:
€19,50

High Tea             

Onbeperkt thee en koffie

 

Naast de thee en koffie ontvangt je een variatie aan lekkere kleine gerechtjes. Geniet van zowel zoete als hartige gerechtjes. Denk hierbij aan scones, sandwiches en vele andere warme en koude variaties.

Tijdens de high tea zorgt Danny ervoor dat je niks te kort komt. Je bent verzekerd van 2 uur lang verrassend genieten.

High Wine   

 

1e glas Le Versant, Viognier

Carpaccio | zalm | pata negra | crostini’s | olijven | brood | dipjes en smeersels

 

2e glas La Croix D’argent Merlot of Le Versant, Pinot Noir

Geroosterde tonijn met wasabi en Japanse kruiden I soft shell taco | Black Angus beef | avocado | crème fraiche

 

3e glas Ruby port of Castel Firmian, Moscato Giallo

Italiaanse, Franse en Nederlandse kaas met vijgenbrood | appelstroop | chocolade  lava cake | proseccosorbet

Voor:
€29,50
_edited.jpg

VIP Borrel Deal             

Luxe borrelplank voor 2 personen

 

De borrelplank voor 2 personen is rijkelijk gevuld met verschillende koude en warme hapjes. De plank is heerlijk bij bier of wijn, maar is ook zeker lekker bij frisdranken. De plank is goed gevuld, zodat er voldoende is voor 2 personen om de gehele voorstelling te genieten. 

Deze extra is een perfecte toevoeging als snack bij de voorstelling. 

Voor:
€10,00
Het wachten is voorbij! Na twee lange jaren treedt André Rieu weer op in zijn geboorteplaats Maastricht. Met trots presenteren wij een gloednieuw zomerconcert - Happy Days are Here Again! Het concert zal een feestelijk en betoverend evenement zijn. Vanaf het historische Vrijthof zullen feel-good classics, show-tunes en natuurlijk vrolijke walsen ten gehore gebracht worden. Samen met het Johann Strauss Orchestra en speciale gasten maakt André er een opbeurend en romantisch feest van in een bioscoop bij jou in de buurt! Het zal een bijzonder samenkomen zijn voor iedereen nu André voor het eerst in twee jaar weer een zomerconcert kan spelen! We nodigen u en uw geliefden uit voor André’s onvergetelijke Maastrichtconcert in de bioscoop. Laten we samen zingen, dansen, huilen en lachen want….Happy days are here again! Hopelijk tot dan, en tot die tijd... be happy!
 
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen