SHOOTING GAMES.JPG

Shooting games

Een ontspannen activiteit die voor iedereen geschikt is. De groep wordt in teams gedeeld. De teams gaan het tegen elkaar opnemen in een toernooi op 3 verschillende schietvormen.

 

Iedere vorm wordt eerst duidelijk geïnstrueerd door een instructeur, waarna alle deelnemers hun talenten op de proef kunnen stellen. De winnaar wordt uiteraard op gepaste wijze gehuldigd!

 

twee voor twalf.JPG

Twee voor twaalf

Iedereen kent de quiz “Twee voor twaalf” ongetwijfeld van tv. Wij hebben er een live variant van gemaakt die in 1 à 1,5 uur gespeeld kan worden. Dus als u even tijd over heeft in het officiële programma en u wilt u gasten lekker laten bewegen, dan is dit een ideale invulling!
Uw gasten worden in teams van 5/6 personen verdeeld. Na uitleg van onze spelleider gaan alle teams met een gps op pad om in de nabije omgeving van de locatie een aantal punten te zoeken.

Minute.JPG

Minute to win it

Een onderhoudend en spannend spelprogramma waar in teams tegen elkaar gespeeld wordt en iedereen mee kan doen. Uw gasten worden in teams verdeeld. Na uitleg van onze spelleider mogen alle teams zich voorbereiden, de spellen kort door nemen en bepalen welk teamlid welke uitdaging aan gaat.  De volgende mogelijke opdrachten kunnen in dit hilarische programma voorbij komen; fles flippen, muntjes kanten, tafelpong en beker stapelen:

 

pubquiz.JPG

Pubquiz

De Pubquiz is een leuk spelprogramma waarbij in kleine teams tegen elkaar wordt gespeeld onder leiding van een professionele quizmaster.
In een programma dat ongeveer 1,5 uur duurt, zal onze quizmaster de deelnemers in
7 rondes van 10 vragen in verschillende categorieën onder vuur nemen. Ook zijn er minimaal twee tussen rondes met "waar of niet waar". U zult merken dat in korte tijd de sfeer en het fanatisme van de deelnemers tot ongekende hoogtes stijgt.