top of page
SHOOTING GAMES.JPG

Shooting games

Een ontspannen activiteit die voor iedereen geschikt is. De groep wordt in teams gedeeld. De teams gaan het tegen elkaar opnemen in een toernooi op 3 verschillende schietvormen.

 

Iedere vorm wordt eerst duidelijk geïnstrueerd door een instructeur, waarna alle deelnemers hun talenten op de proef kunnen stellen. De winnaar wordt uiteraard op gepaste wijze gehuldigd!

Minute.JPG

Minute to win it

Een onderhoudend en spannend spelprogramma waar in teams tegen elkaar gespeeld wordt en iedereen mee kan doen. Uw gasten worden in teams verdeeld. Na uitleg van onze spelleider mogen alle teams zich voorbereiden, de spellen kort door nemen en bepalen welk teamlid welke uitdaging aan gaat.  De volgende mogelijke opdrachten kunnen in dit hilarische programma voorbij komen; fles flippen, muntjes kanten, tafelpong en beker stapelen:

Pubquiz

Pubquiz

Ben je op zoek naar een toffe invulling voor een teamuitje, een geweldig feest met je vrienden of familie, vol humor en hilariteit met een competitief element ?  Ben je traditionele uitjes of bijeenkomsten zat en wil je een avond of middag organiseren waar nog lang over nagepraat wordt ?  Onze quizzen zijn interactief, soms met een ondeugende knipoog en geschikt voor elk kennisniveau en alle leeftijden. Met een flinke klap op de drukknop kan iedereen punten scoren met vragen van muziek tot sport, van film tot reclame, van tv tot algemene kennis. Dit alles wordt afgewisseld met diverse interactieve groepsopdrachten. En onder het genot van hapjes en drankjes, kan je feest dan natuurlijk absoluut niet meer stuk !

bottom of page