KLASSIEK

Voor bezoekers  geldt een entreeprijs van  € 13,50 p.p., inclusief koffie/thee en programmaboekje

Data:

zondag 13 december 

GEANNULEERD.

zondag 10 januari (nieuwjaarsconcert),

zondag 14 februari

zondag 14 maart

zondag 11 april

zondag 9 mei

zondag 13 juni (finale)

Passe-partout: entreekaart voor alle 10 concerten € 110- p.p.

Door de voortdurende maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zijn de concert-aankondigingen onder voorbehoud.

 

De regels veranderen met de dag. In de zaal staan 2-persoons-setjes en onderling met flinke tussenruimte. Door de anderhalve meter maatregel zijn er veel minder plaatsen.

 

Enkel toegang voor geaccordeerde reserveringen. Dus svp een mail met reservering voor 1 of 2 personen naar info@guldenberg.nl. Direct na ontvangst krijgt u een mail of uw reservering is toegekend en verzoek om betaling

Programma voor zondag 13 december. 

10.00    Ontvangstruimte open

10.50    Zaal open

11.00    Voorprogramma Prelude

11.10    Deel I

             Hoofdprogramma en een                     interview

11.55    Pauze

12.10    Vervolg van het concert

Shane van Neerden.

Shane van Neerden (1999) is een jonge Amerikaanse pianist met Nederlandse roots: zijn oma was zelfs een klasgenootje van Anne Frank! Desondanks werd in huize van Neerden geen Nederlands gesproken. Shane verlangde ernaar het land van zijn grootouders op te zoeken en zodoende verhuisde hij in 2018 naar Amsterdam om daar aan het Conservatorium te gaan studeren bij Frank Peters.

 

Het muziekleven van de Amerikaan Shane van Neerden (1999) begon op zijn zesde jaar met pianolessen. In zijn geboorteland won hij op jonge leeftijd al belangrijke competities en kreeg een beurs voor de Eastern University. Als eerstejaars bachelor-student won hij de eerste prijs en werd daarna uitgenodigd om in Rusland op te treden, zowel solo als met orkest.

Shane is niet alleen een pianist met een verhaal, maar ook een pianist van uitzonderlijke klasse. Zijn talent werd in Nederland snel opgemerkt en hij werd uitgenodigd om te soleren met het Symfonieorkest van het Conservatorium van Amsterdam onder leiding van Ed Spanjaard. In augustus 2020 de grandioze winnaar Ulvenhart Klassiek. En nu naar Guldenberg Klassiek!

GEANNULEERD.

Guldenberg Hotel | Brasserie Het Verlangen

Guldenberg 12, 5268 KR Helvoirt  |  +31 (0)411 64 24 24

  • Twitter Basic Black
  • Black TripAdvisor Icon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2020 Guldenberg Hotel & Brasserie Het Verlangen.