KLASSISCH

Besucher haben einen Eintrittspreis von 12,50 € pro Person inklusive Kaffee / Tee und Programmheft

 

Buchen Sie per Post mit Namen und Anzahl der gewünschten Tickets an: info@guldenberg.nl oder telefonisch unter 0411-642424 Hotel Guldenberg.

Programm:

10.00 Empfangsraum geöffnet

10.50 Offener Raum

11.00 Support Act Vorspiel

11.10 Teil I.

Hauptprogramm und ein Interview

11.55 Pause

12.10 Fortsetzung des Konzerts

Termine:

 

Sonntag, 12. April (Osterkonzert) abgesagt

Sonntag, 10. Mai (Muttertagskonzert)

abgebrochen.

Sonntag, 14. Juni, Abschlusskonzert

Passe-partout: Eintrittskarte für alle 10 Konzerte € 75 pro Person

Muziekprogramma:

11.00 Prelude

11.10 Deel I concert en interview

11.50 Pauze

12.00 Vervolg concert, waarna informeel samenzijn met musici, presentator en bekendmaking voorlopige uitslag.

Enkel toegang voor geaccordeerde reserveringen. Er is plaats voor een beperkt aantal bezoekers: dus gelieve een e-mail met reservering voor 1 of 2 personen sturen naar info@guldenberg.nl

Direct na ontvangst krijgt u een e-mail of uw reservering is toegekend en verzoek om betaling. Indien u in het bezit bent van een passe-partout dient u toch te reserveren maar is betaling uiteraard niet nodig.

Wat misten we de musici, de kanjers die onderweg naar een muziek-carrière een onverbiddelijke halt werd toegeroepen: voorlopig geen concerten, lessen, repetities, gezamenlijke bijeenkomsten, de ontmoetingen met medestudenten, docenten en publiek. Wat missen we het publiek, de concerten en elkaar. Natuurlijk kunnen we thuis eindeloos genieten van muziek, maar hoe heerlijk is het om live mee te maken.

Inmiddels is groen licht in zicht en de Guldenberg-crew staat te popelen om de deuren weer te openen, die helaas een periode gesloten is geweest door de maatregelen omtrent COVID-19.

Met grondige ingrepen wordt alles gedaan voor een veilig bezoek. Er is voldoende ruimte met minstens 1,5 meter tussenruimte.Bij entree en vertrek gelden stringente looplijnen en wachtpunten, zodat men buiten de 1,5 meter blijft. Er staan volop gel-dispensers, bij garderobe, toiletten. Overigens is inmiddels gebleken dat in het kader van preventie ventilatie heel belangrijk is. Welnu: de grote zaal heeft een modern ventilatiesysteem. Men kan uitsluitend vooraf voor 1 of 2 personen reserveren en betalen. In totaal is er een beperkt aantal zitplaatsen.

Verder is er op alle afdelingen, naast de vanouds vertrouwde zorg van alle medewerkers voor hygiëne nu ook een pakket extra regels voor continue ontsmetten. De medewerkers van Guldenberg Hotel beseffen dat het heel anders is dan gasten gewend zijn, maar men wil samen met alle gasten de uitdaging aan gaan en laten zien dat met de nodige flexibiliteit we de crisis het hoofd kunnen bieden. We hopen van harte dat er in de tussentijd geen verzwaring van de maatregelen komen omtrent COVID-19.

 

En we zien samen uit naar een feestelijk weerzien met muzikale genoegens, vol saamhorigheid en genieten, om nooit te vergeten. Deze keer een solo optreden op de piano vanMattias Spee en een prelude van het Revesz trio. De presentatie is in handen van Robin Pigmans. (UITVERKOCHT)

Guldenberg Hotel | Brasserie Het Verlangen

Guldenberg 12, 5268 KR Helvoirt  |  +31 (0)411 64 24 24

  • Twitter Basic Black
  • Black TripAdvisor Icon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2020 Guldenberg Hotel & Brasserie Het Verlangen.