Soof-3_st_10_jpg_sd-low_Copyright-Millstreet-Films-KeyFilm-Fotograaf-Martijn-van-Gelder.jp

Ladies Night 

Speciaal voor jou en je vriendinnen organiseren we op 8 september een unieke filmavond. Dit keer met de langverwachte Soof 3.
Je bent verzekerd van een gezellig avondje ontspannen samen met je vriendinnen. Voor de film krijg je nog een korte kookworkshop van Danny! 
Soof 3.jpg
Voor:€9,50
p.p.
Acapella-19.JPG

Onvergetelijke avond          

Ga vooraf dineren of geniet tijdens de film van extra's.

 

Voor de film geeft Danny een demo, waarna je het gemaakte gerechtje kan proeven. Ook op de ladies night kan je vooraf gaan dineren met je vriendinnen. Voor €49,90 geniet je van een 3-gangen diner, de film en onbeperkt drinken tijdens het diner en de film. Naast het dineren kan je ook tijdens de film verschillende lekkernijen bestellen. Ga bijvoorbeeld voor onze borrelplank voor 2 personen. (€10,00 per plank)

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.