top of page
Zomer-in-Frankrijk_st_5_jpg_sd-low.jpg

Ladies Night 

Speciaal voor jou en je vriendinnen organiseren we op 20 april een unieke filmavond. Dit keer met de nieuwe Nederlandstalige komedie Zomer in Frankrijk.
Je bent verzekerd van een gezellig avondje ontspannen samen met je vriendinnen. De gehele avond word je samen met je vriendinnen weer helemaal in de watten gelegd!
Zomer in Frankrijk.jpg
Voor:€29,95
p.p.
Acapella-19.JPG

Onvergetelijke avond          

Geniet tijdens de film van vele extra's.

 

Voor €29,95 geniet je samen met je vriendinnen van een gezellige all-inclusive avond. Je wordt verwelkomd met een cocktail/mocktail. Vervolgens staat er een heerlijke borrelplank klaar om samen te delen tijdens de film. Dan hebben we in de pauze ook nog een lekkere verrassing in petto. En tenslotte geniet je de hele avond van je favoriete drankjes. Een echte all-inclusive avond dus!

De verhoudingen tussen twee gezinnen worden behoorlijk op zijn kop gezet tijdens een zinderende zomer in Frankrijk. Na een jarenlange vriendschap ontstaan er tijdens de gezamenlijke vakantie ineens gevoelens tussen vader Walt (Tjebbo Gerritsma) en Marie (Fockeline Ouwerkerk), de moeder van het andere gezin. Proberend de situatie zo goed mogelijk op te lossen, maken Walt en Marie het ene na het andere plan om ook een nieuwe liefde aan te wakkeren tussen hun wederzijdse partners Luuk (Jan Kooijman) en Lieke (Jasmine Sendar).
Films
Inside Out 2 2D (Engels)
Inside Out 2 2D (Engels)
14 jul 2024, 17:45 – 19:55
bottom of page