top of page
All-Inclusive_st_1_jpg_sd-low_Copyright-2023-WW-Entertainment.jpg

Ladies Night 

Speciaal voor jou en je vriendinnen organiseren we op 15 maart een unieke filmavond. Dit keer met de nieuwe Nederlandstalige komedie All Inclusive.
Je bent verzekerd van een gezellig avondje ontspannen samen met je vriendinnen. De gehele avond word je samen met je vriendinnen weer helemaal in de watten gelegd!
All Inclusive.jpg
Voor:€29,95
p.p.
Acapella-19.JPG

Onvergetelijke avond          

Geniet tijdens de film van vele extra's.

 

Voor €29,95 geniet je samen met je vriendinnen van een gezellige all-inclusive avond. Je wordt verwelkomd met een cocktail/mocktail. Vervolgens staat er een heerlijke borrelplank klaar om samen te delen tijdens de film. Dan hebben we in de pauze ook nog een lekkere verrassing in petto. En tenslotte geniet je de hele avond van je favoriete drankjes. Een echte all-inclusive avond dus!

Wanneer Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) met hun dochter Loïs (Aiko Mila Beemsterboer) en zoon Bink (Bing van Son) besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een ‘pauze’ wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlife crisis, maar moeilijk accepteren. Binnen de paradijselijke All Inclusive cultuur zal Jacco de confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen maar vooral zijn grootste struikelblok, zichzelf.
Films
bottom of page