top of page
Moederdag-23.JPG
Moederdag-21.JPG
Uitgebreide Moederdag lunch

 

Zet tijdens Moederdag je moeder in het zonnetje met een uitgebreide lunch. Samen met de familie geniet je van een tafel vol lekkers. Zo kan iedereen iets lekkers pakken en blijft je gezellig met elkaar aan tafel zitten. Naast al het lekkers staat er ook koffie, thee en Jus d' Orange klaar voor wie wil. Je geniet al van deze uitgebreide lunch voor €22,50 per persoon. Kinderen van 4-11 jaar oud lunchen al voor €9,90 en kinderen tot en met 3 jaar genieten zelfs gratis. 

Natuurlijk pakken we voor de moeders echt uit op deze dag. Naast het gezellig samenzijn met de familie en het lekkere eten hebben we ook nog een cadeautje klaarliggen. Zo zorgen we er samen voor dat de moeders op deze dag echt in de watten worden gelegd!

De tafel wordt gevuld met oa.
Broodjes, croissants, zalm, carpaccio, pancakes en nog veel meer!

Ook na Moederdag ben je van harte welkom in onze gezellige Brasserie Het Verlangen voor een hapje en een drankje. De gastvrije en moderne brasserie is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 00:00 uur.

Van 12:00 uur tot 17:00 uur geniet u van de gerechten van onze à la carte lunchkaart. Vanaf 17:30 uur tot 21:00 uur kunt u gebruikmaken van onze dinerkaart.

Aan het hoofd van de keukenbrigade staat Danny Luursen. Hij zal u verrassen met een toegankelijke menukaart én een op en top beleving. Dankzij de komst van een professionele buitenkeuken en nieuw meubilair is het sinds begin 2018 zowel binnen, als buiten culinair genieten geblazen. 

 

Ook voor een lekker stukje gebak of borrelhapje kunt u terecht in onze brasserie. Kom gezellig binnenlopen of reserveer direct.

Brasserie Tuinkamer-3.JPG
Fantasievriendjes (NL)
Fantasievriendjes (NL)
25. Mai 2024, 13:00
Club Acapella
Reserveren Moederdag
bottom of page