top of page
Plattegrond_Nieuw.jpg

Zakelijk goed geregeld

Guldenberg is een hotel gelegen in een unieke bosrijke omgeving, omringd door 21 hectare eigen grond en direct grenzend aan Nationaal Park “de Loonse en Drunense Duinen”. Een prachtig stuk natuur en echte stilte die u en uw gasten inspireert. Dit is wat Guldenberg zo’n bijzonder karakter geeft.

Guldenberg ligt nabij steden als

's-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Naast deze gunstige en prachtige ligging is het  de flexibiliteit en gastvrijheid die Guldenberg dé perfecte locatie maakt voor uw bijeenkomst. Het hotel beschikt over 89 hotelkamers en 8 conferentiezalen en diverse discussieruimtes, geschikt voor 2 tot 150 personen per zaal. Tevens is het zo dat al onze zalen zo gelegen zijn dat u altijd over natuurlijk daglicht beschikt. Of u nu een productpresentatie, seminar, training of teambuilding organiseert, Guldenberg denkt graag met u mee.

Bent u op zoek naar een unieke locatie waar u in alle rust en met flexibiliteit uw bijeenkomst kunt organiseren? Bij Guldenberg wordt uw bijeenkomst natuurlijk goed geregeld.

Promo shots v2.JPG

Club Acapella

Club Acapella is de grootste zaal van onze zalenaccommodatie. Deze heerlijke ruimte onlangs geheel gerenoveerd en is voorzien van alle wenselijke hedendaagse techniek, maakt deze zaal tot een ideale ruimte voor een bijeenkomst met een groot aantal gasten. 

Door de aanwezigheid van een bar en  dansvloer is Club Acapella ook uitermate geschikt voor feesten.

Edelspar theater style.JPG

Edelspar

Deze zaal met vele mogelijkheden in opstellingen is geschikt voor maximaal 80 personen. De zaal biedt mogelijkheden voor de meest uiteenlopende doeleinden, waaronder een grotere vergadering, training of presentatie. 
Door de openslaande deuren stapt u directe in de mooie, rustige beeldentuin, 
Lijsterbes_01.jpg

Lijsterbes

Deze zaal met vele mogelijkheden in opstellingen is geschikt voor maximaal 50 personen. De Lijsterbes biedt mogelijkheden voor de meest uiteenlopende doeleinden, waaronder een grotere vergadering, training, meditatie of presentatie. 

Door de vele ramen heeft u direct daglicht en uitzicht op het bos.
Single Zilver-4.JPG

Zilverspar

Deze lichte, ruime zaal met vele mogelijkheden in opstellingen is geschikt voor maximaal 40 personen. De zaal biedt mogelijkheden voor de meest uiteenlopende doeleinden, waaronder een grotere vergadering, training of presentatie. 

Door de openslaande deuren stapt u directe in de mooie, rustige beeldentuin, 
Vlier.JPG

Vlier

Deze mooie, lichte zaal met vele mogelijkheden in opstellingen is geschikt voor maximaal 30 personen. De zaal biedt mogelijkheden voor de meest uiteenlopende doeleinden, waaronder een kleinere vergadering, training of presentatie. 
Deze heerlijke, stille ruimte kent een prachtige lichtinval met uitzicht op het bosgebied
Klimop.JPG

Klimop

Deze sfeervolle zaal biedt vele mogelijkheden in opstellingen is geschikt voor maximaal 30 personenDe zaal is geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden, zoals een kleinere vergadering, training of presentatie. 
Deze stille ruimte heeft een prachtig uitzicht op het bosgebied en veel natuurlijk licht.
Larix.JPG

Larix

Deze lichte, mooie zaal met vele mogelijkheden in opstellingen is geschikt voor maximaal 30 personen .
De zaal kan voor de meest uiteenlopende doeleinden ingezet worden, zoals een vergadering, training of presentatie. 
Deze heerlijke ruimte heeft een uitzicht op het bosgebied, wat zorgt voor een sfeervolle werkomgeving.
Taxus.JPG

Taxus

Deze mooie, sfeervolle zaal met vele mogelijkheden in opstellingen is geschikt voor maximaal 30 personen.
De zaal is zowel geschikt voor een vergadering, training als wel voor een mooie presentatie. 
Het uitzicht op het omliggende bosgebied staat garant voor een rustgevende werklocatie met veel natuurlijk licht.
bottom of page