top of page
p18 green egg combo-1.JPG
Burger and beer.JPG
Vaderdag tapas lunch

 

Verwen je vader op Vaderdag met een exclusieve tapas lunch. Samen met de familie geniet je van een tafel vol lekkers. Zo kan iedereen iets lekkers pakken en blijf je gezellig met elkaar aan tafel zitten. Naast al het lekkers staat er ook drinken naar keuze klaar om van te pakken. Je geniet al van deze uitgebreide lunch inclusief onbeperkt bier, fris en wijn voor €39,90 per persoon. Kinderen van 4-11 jaar oud lunchen al voor €19,90 en kinderen tot en met 3 jaar genieten zelfs gratis. 

Natuurlijk pakken we voor de vaders echt uit op deze dag. Naast het gezellig samenzijn met de familie en het lekkere eten hebben we ook nog een cadeautje klaarliggen. Zo zorgen we er samen voor dat de vaders op deze dag echt in de watten worden gelegd!

De tafel wordt onder andere gevuld met Black Angus croquetjes, mini hamburgers, chili scampi's en nog veel meer!

Ook na Vaderdag ben je van harte welkom in onze gezellige Brasserie Het Verlangen voor een hapje en een drankje. De gastvrije en moderne brasserie is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 00:00 uur.

Van 12:00 uur tot 17:00 uur geniet u van de gerechten van onze à la carte lunchkaart. Vanaf 17:30 uur tot 21:00 uur kunt u gebruikmaken van onze dinerkaart.

Aan het hoofd van de keukenbrigade staat Danny Luursen. Hij zal u verrassen met een toegankelijke menukaart én een op en top beleving. Dankzij de komst van een professionele buitenkeuken en nieuw meubilair is het sinds begin 2018 zowel binnen, als buiten culinair genieten geblazen. 

 

Ook voor een lekker stukje gebak of borrelhapje kunt u terecht in onze brasserie. Kom gezellig binnenlopen of reserveer direct.

Brasserie Tuinkamer-3.JPG
Bed & Breakfast
Bed & Breakfast
21 mei 2024, 10:30
Club Acapella
Reserveren vaderdag
bottom of page