top of page
Dronebeelden Guldenberg Hotel 2_edited.jpg

Verblijf, geniet, verbind en beleef!

Op een unieke locatie in Helvoirt aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen ligt De Guldenberg. Dé plek om zowel zakelijk, als privé te verblijven, genieten en fijne momenten te beleven.

De Guldenberg is bekend om haar inspirerende, bosrijke omgeving en geliefd vanwege haar hoogwaardige, gastvrije service en fantastische keuken vol culinaire variaties. Daarmee is het een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten of een heerlijk weekeinde ontspannen in een rustgevend en tegelijkertijd uitdagend natuurgebied.

De directe omgeving van De Guldenberg biedt volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld wandelen, fietsen, mountainbiken of geo-coaching. Het karakteristieke hotel zelf beschikt over vele zalen en ruimtes voor feesten, exposities, concerten, meetings en events.

Club Acapella is dé verborgen parel in het hotel. De voormalige kapel beschikt over een unieke steam punk ambiance, 30 tot 100 zitplaatsen, een ruim podium en een scala aan technische faciliteiten die een muziekvoorstelling, productpresentatie of lezing mogelijk maken. Zelfs de allernieuwste bioscoop films zie je in Club Acapella.

De Guldenberg heeft hart voor de lokale samenleving en het milieu. Daarom ondersteunen we evenementen, stichtingen en investeren gericht in duurzame energie en verantwoord natuurbeheer voor flora en fauna. Bovenal zijn we samen met ons team graag uw gastheer en gastvrouw in De Guldenberg.

Wees welkom!

bottom of page